- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát a helyzet az hogy várom hogy kijöjjön a corei5.Z-Mester átvette volna most szept közepe fele 45k-ba,de mondta ő is hogy ráér a dolog.Én léptem végül vissza mert úgy volt hogy megveszem kulerr q9550 prociját de hát gondolkoztam hogy minek.Pár hónapra?Csak bukok rajta megint egy nagycsomót.Így mondtam Z-nek hogy akkor a quad kimarad és várjunk míg corei-reváltok.Neki szerintem csak nitro alá kéne wr listás eredményt csinálni,vagy hasonlót.Ők is már corei-t nyomják szerintem és mondom inkább csak wr-en hátha valami nagyot nyomna ezzel a procival.Szóval ha eladásra kerül ő az első,de ha épp nem lessz rá pénze akkor hirdetésbe megy,bár eladás előtt szólok én időbe majd.A másik hogy ha rámszakadna valami pénzeső else adnám.Sajnálom,még ha nem is használom ki.De hát annak hogy az árára nem lesz szükség kicsi az esély.Amugy meg nem tudom hát neked is ott van egy űber brutál proci.Ki sincs tesztelve.De persze mondom ha Z eláll tőle "bár kétlem"akkor eladó lessz előbb utóbb.Csak teccik a corei.
#5691) blazsey2:Persze kell a tapasztalat is rendesen,de mit se ér ha a proci nem akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest