- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát a helyzet az hogy várom hogy kijöjjön a corei5.Z-Mester átvette volna most szept közepe fele 45k-ba,de mondta ő is hogy ráér a dolog.Én léptem végül vissza mert úgy volt hogy megveszem kulerr q9550 prociját de hát gondolkoztam hogy minek.Pár hónapra?Csak bukok rajta megint egy nagycsomót.Így mondtam Z-nek hogy akkor a quad kimarad és várjunk míg corei-reváltok.Neki szerintem csak nitro alá kéne wr listás eredményt csinálni,vagy hasonlót.Ők is már corei-t nyomják szerintem és mondom inkább csak wr-en hátha valami nagyot nyomna ezzel a procival.Szóval ha eladásra kerül ő az első,de ha épp nem lessz rá pénze akkor hirdetésbe megy,bár eladás előtt szólok én időbe majd.A másik hogy ha rámszakadna valami pénzeső else adnám.Sajnálom,még ha nem is használom ki.De hát annak hogy az árára nem lesz szükség kicsi az esély.Amugy meg nem tudom hát neked is ott van egy űber brutál proci.Ki sincs tesztelve.De persze mondom ha Z eláll tőle "bár kétlem"akkor eladó lessz előbb utóbb.Csak teccik a corei.
#5691) blazsey2:Persze kell a tapasztalat is rendesen,de mit se ér ha a proci nem akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest