Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5538 üzenetére
Igen.Még úgyse cseréltem egyszer se.Ez jobban bejön.A változás korát éljük.
Hát gondolom te is cseréltél már.Milyen lenne ha valós képet lehetne kirakni?Kíváncsi lennék rá hányan élnének vele.Vannak olyan fórumok ahol valós képet lehet kirakni.Szerintem itt is meglehetne csinálni,bár nem tudom jó lenne-e,de végül is mindenki, úgy is maga döntené el, él-e vele.A többség szerintem maradna ismeretlenül,de hát a ki tudja.Lehetőségnek nem volna rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest