Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Igen.Még úgyse cseréltem egyszer se.Ez jobban bejön.A változás korát éljük.
Hát gondolom te is cseréltél már.Milyen lenne ha valós képet lehetne kirakni?Kíváncsi lennék rá hányan élnének vele.Vannak olyan fórumok ahol valós képet lehet kirakni.Szerintem itt is meglehetne csinálni,bár nem tudom jó lenne-e,de végül is mindenki, úgy is maga döntené el, él-e vele.A többség szerintem maradna ismeretlenül,de hát a ki tudja.Lehetőségnek nem volna rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát gondolom te is cseréltél már.Milyen lenne ha valós képet lehetne kirakni?Kíváncsi lennék rá hányan élnének vele.Vannak olyan fórumok ahol valós képet lehet kirakni.Szerintem itt is meglehetne csinálni,bár nem tudom jó lenne-e,de végül is mindenki, úgy is maga döntené el, él-e vele.A többség szerintem maradna ismeretlenül,de hát a ki tudja.Lehetőségnek nem volna rossz.