Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lipi67 nagyúr válasz  h.adam.92

üzenetére h.adam.92

üzenetéreMilyen vga-hoz kell az a 4GHz? Megnéztem, 2,66GHz-en már vga limitem van 4850-nel.  (#3928) dime27 : Látom, izléses kis cucc és nyomod neki. Én 1-1 teszt miatt szarrá is feszelem, 1,7v 8xxx-nek léggel ..simán. (Valós!!), Viszont..Nem konvertálgatok, se időm , se kedvem, se nem van van mit  . Igy meg tök értelmetlen. Nálad is alapon VGA limites sztem a 88GT. Persze, én is kíváncsi vok, hogy mit tud, de hiszed vagy sem, most pill a ramok is 800-on mennek, proci,vga alapon mert 1xüen nem kell több. Viszont jó tudni, hogy ha kell..van mihez nyúlni. . Igy meg tök értelmetlen. Nálad is alapon VGA limites sztem a 88GT. Persze, én is kíváncsi vok, hogy mit tud, de hiszed vagy sem, most pill a ramok is 800-on mennek, proci,vga alapon mert 1xüen nem kell több. Viszont jó tudni, hogy ha kell..van mihez nyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- i5-10500
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Update 10.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Igy meg tök értelmetlen. Nálad is alapon VGA limites sztem a 88GT. Persze, én is kíváncsi vok, hogy mit tud, de hiszed vagy sem, most pill a ramok is 800-on mennek, proci,vga alapon mert 1xüen nem kell több. Viszont jó tudni, hogy ha kell..van mihez nyúlni.
 . Igy meg tök értelmetlen. Nálad is alapon VGA limites sztem a 88GT. Persze, én is kíváncsi vok, hogy mit tud, de hiszed vagy sem, most pill a ramok is 800-on mennek, proci,vga alapon mert 1xüen nem kell több. Viszont jó tudni, hogy ha kell..van mihez nyúlni.