- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1696 üzenetére
Szép idők voltak.Mindíg,mindenki bizonyítani(jó értelemben)akart.Ma minden unalmasabb..
Aggregátor: Szép eredmény!Ahogy olvastam a hőmérsékleteket(és láttal magam előtt fagyoskodni)kapásból alaplap helyett,ablakot olvastam..
Lenne egy kérdésem.Egy 9600GT-t mennyin hajt ki egy 8400-es?(tudom,hogy pontosan megmondani nem lehet,hisz mi az,hogy kihajt stb..,de úgy kb
)
Tuning nem fog menni.Többet költeni nem akarok,és..cserélni kellene hűtőt.Nem a square pro-val van a baj,hanem az alaplapom hűtésével.1xüen nem fér el a hűtő az alaplapi hűtés miatt.Illetve elfért,de 90°-kal el kellett fordítanom.Így a vga felől szív és felülre fujja ki(van ott lyuk ház tetején.(Venti persze nem fér közé)Így VID-jén,sőt 1,05v-on is 43-45°-osak a magok..Elől szív egy 12-es,hátul fúj,de az Asus kereszbe van.Ha megfordítom..Á!Akkor felülről szív és a meleget az NB-re és a vga-ra nyomja..nemok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest