Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
én is pont ugyanígy voltam anno a 4magosított phenom II-vel én is eladtam, mert nem használtam ki, vettem helyette egy sempron 140-et 9,5eFt-volt preteszted, aktiváltam a második magot felrántottam 3,5Ghz-re, de aztán még azt is alapra visszaraktam(2,7Ghz), mert még úgy is elég volt nekem mindenre

az ITX-re váltásnál sajnos nem találtam olyan alaplapot amiben lehetne magokat aktiválni, ezért váltottam intelre, de ebből már a "leggyengébbet" vettem(i3-530), hát ez is bőven elég mindenre,
játékokhoz is fullHD-ben alapon(erre a sempron is elég volt 2maggal alapon)
sokan vesznek játékra a kelleténél erősebb procit és igazából soha nem használják ki,
tesztekben bizonyították, hogy i3-530 még 5850 mellé is elegendő alapon fullHD felbontáshoz
Borokafa:mint a régi szép időkben a P4 cerkát is így lehetett húzni a lapomban 100 helyett 133Mhz jumperral had szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby rádiós topik
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő