Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazaaaan
csendes tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én cnc programozó,gépbeállító vagyok,és számítástechnikával is foglalkozom! Gépeket rakok össze,telepítek és adom tovább,vagy szervízbe hozzák hozzám! Nah szal és vannak kérések,hogy aluminiumból,rézből csináljak nekik ilyen egyedi hűtőbordákat,ventitartókat,szoktam jókat csinálni! Pl egy ilyen is volt,hogy 12 centis ventinek csináltam közbetétet,amihez hozzá lett illesztve az általam készített hűtőborda! Mivel nagyon benne vagyok a számítástechnikába,bár nem mondom hogy mindent tudok,de van ihletem és gondolatom,hogy mégis milyen legyen,hogy azt a teljesítményt lehűtse megfelelően! Egyelőre nagyon meg vannak elégedve! kegyetlen milyen húzásokat csinálnak! Volt egy srác,AMD x2 procival,órajel 400Mhz,szorzó 15,5! És meghúzta a maxot,ami 12,4Ghz vol ta 2 magon! El sem hittem,hogy nem égett le neki! Ti gondolom tapasztaltabbak vagytok a húzásnál,én nem húzok,inkább veszek egy nagy procit,mindennél nagyobbat,ami elég! Főleg hogy nem olcsó egy réztömb,amiből megcsinálom! Teljesen egyedi, 0,001mm pontosan tudok dolgozni a marógéppel,még a ramok köré is megcsinálom! Csak le kell méretezni a házat meg mindent! VGA-ra is csinálok hűtést,aki azt is húzza,rendelhet tőlem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Call of Duty: Black Ops 7
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest