Hirdetés

Aktív témák

• Protezis
    őstag

Az egyik probléma sztem az lehet, hogy a windowsod beragaszt valami futó alkalmazást.
    Pl.:explorer.exe, vagy nállam a zone alarm is be szokott ragadni, és akkor eszi szépen a proci teljesítményet.

Másik lehetőség esetleg, hogy ha neten játszol, ne dc++-olj közben!

Harmadik: meghal a wined nemsoká :(

Probálj esetleg egy reinstallt!

Amugy nemrég a Media Marktban lehetett venni cs-t! csak vigyázz, mert a blokkot meg minden sz@rt jol örizz meg.
    Haver már három CS-t vett három különböző helyen, és már mind a három regisztrált volt!

Ui.: Nem CS-t kel venni, hanem Half-Life-ot. Ezt csak azért, mert volt, aki nem volt vele tisztában...

DC++ nem megy, semmi letöltés nincs. Nem is laggolok, kívülről haver mondta, hogy semmi se látszik. Maga a gép akasztja be a játékot. Nemrég volt egy kellemetlen partíciós tábla tökremenetelem (vagy valami ilyesmi), a lényeg, hogy cuccom 70%-a elszált, felét sikerült visszahoznom, de CS-vel nem foglalkoztam.
    Átmásoltam havertől, és valami hihetetlenül szar visszhangos volt a hang, de torzított is nagyon. Ez már a live!-val volt. Minden effektet kilőttem, máshol nem is tapasztaltam. KX driver fel, ugyanez. CS reinstall, jó volt 1 hétig. Most a hang jó, de ugye akad. XP-t meg nem rég raktam újra.

Windows 2000-et jobban szereti a CS? Vagy honnan veszem ezt a hülyeséget? Valahol tán ilyesmit olvastam. Mert akkor kikölcsönzöm suliból a 2000-et, és azt használom, azon ne múljon!

Aktív témák