Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
Lenne egy kérdésem: a radaron át lehet valahogy állítani a társaim színét mondjuk feketére, mert így nemigen látom őket.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Protezis
üzenetére
Bootolás közben nagyon nem jó a reset. Ezt aláírom.
Elég csekély az esélye, hogy a hangdriver az oka, de éppen lehet. Szedj le másikat másik helyről.
A haver cs-je teljesen át lett configolva a gépedre? Gondolok itt az OpenGL átállitására!
Személy szerint én utálom a seagate vinyokat! Hogy miért is? Mert az ALAPLAPOM útálja a seagate vinyókat.
Ez komoly. Ha olyat rakok bele, csak ötödjére indul el, és kb 10 perc mulva lefagy a gépem...
Amugy ha vesznek is az adatok, szvsz vagy virus, vagy a vinyodon lett badsector!
Sajna többet nagyon nem tok igy segíteni.
De ha szegedi vagy, esetleg a héten majd megleshetem élőben, nátha sikerül!
Majd keress meg: ashnorton@netposta.net -
Protezis
őstag
A vinyóval az történt, hogy win sszeveszett a régi hangkarim driverével. Vagyis ezzel magyarázom. Régebben is volt rá precedens, hogy nem bootolt be a gép. Még a régi vinyóval. Volt, hogy csak a legutóbi helyes konfig opcióval sikerült elindítani többször egymás után. Most felraktam hangdrivert, xp nem indul. reset. hal.dll nem található. reset. próbálom visszamásolni, de akkorra már a teljes win könyvtáram kiürült, 2 partícióm használhatatlan lett. xp reinstall. jó. adatok vissza. hangdriver fel, nem indul, reset. hangkari ki, jó. Szóval a driver szerintem nem okozhaz adatvesztést, de a sok boot közbeni reset szvsz igen. szóval ez volt a gond. Mióta másik kártya van, nem történt semmi hasonló. Mellesleg a hdd kb 2 hónapos.
CS-t másik havertól húztam át
Gép: adataimnál. Csak proci most alap 2.4-en megy.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez komoly. Ha olyat rakok bele, csak ötödjére indul el, és kb 10 perc mulva lefagy a gépem...