Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Én a fordítottját is szeretem, mikor a sejtéseit osztja meg
Tegnap is Ali-n. 1v1-be maradtunk, én CT, nála a bomba. Látom, hogy elfut A-ra, de gondoltam, hogy nem hülye és azzal a lendülettel vissza is fut másik oldalt B-re. Erre hápog nekem a gyerek, hogy A, A, A. Nem foglalkoztam vele, vártam, hogy visszaérjen. Ekkor még jobban mondta, hogy A. Mondom ok, egyfelől így nem hallom úgyse merre van annyira üvölt, másfelől biztos látott valamit, amit én nem.Átmegyek A-ra, és hallom, hogy rakják le a bombát B-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Tegnap is Ali-n. 1v1-be maradtunk, én CT, nála a bomba. Látom, hogy elfut A-ra, de gondoltam, hogy nem hülye és azzal a lendülettel vissza is fut másik oldalt B-re. Erre hápog nekem a gyerek, hogy A, A, A. Nem foglalkoztam vele, vártam, hogy visszaérjen. Ekkor még jobban mondta, hogy A. Mondom ok, egyfelől így nem hallom úgyse merre van annyira üvölt, másfelől biztos látott valamit, amit én nem.
LendvaiFeri1