- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
Szerintem rendszeresen lesz operation, ahogy ládák is - sok casual játékost visszacsal egy időre, és talán újakat is hoz. (WoW-osok mesélték, hogy ők már csak az újításokkor indítják el ismét, szerintem ez a faktor itt is megvan)
Végülis nem tartom elképzelhetetlennek, hogy bekerül egy újabb kapcsoló, 64 és/vagy 128 tickkel.
Csakhogy akkor ennek meg kell lennie a többi játékmódban is, mert kellemetlen lenne, ha az offline casualban begyakorolt gránátok máshova mennek élesben.Smurfök vagy felnőnek az eredeti szintjükhöz, vagy derankolnak, előbbinél nincs semmi tennivaló, utóbbi meg azért szépen szűrhető, CS már így is rengeteg mindent mér a játékosokról, szerintem ezekből a statokból ki lehet nyerni, ha valaki direkt bénázik (pláne, ha áll a kezdőn, vagy kiugrál az ablakon)
(#70143) Tewe013: Szerintem már nem lesz következő verzió, az újítások a GO-ba fognak megérkezni.
Mióta online lehet frissíteni a játékot, azóta az újabb verziónak csak annyi értelme van, hogy ismét legyenek bevételek a játékokból, viszont itt folyamatosan jönnek a skin és kulcseladásokból a bevételek, és egy újabb verzió teljesen aláásná a skinpiacot. -
MarioAna
senior tag
A 128 tick alternatívák azért fogynak, az ESEA lassan scammelés szinten működik, kb a FACEIT maradt használható platformnak, ahol játszanak is aktívan.
Mondjuk én volvo helyében kicsinálnám az ESEA-t, hogy az ő hírnevüket közvetve károsítják és csinálnék válaszható 128 tickes competitive-t.Máshol ebbe a jelenlegi státuszba nem tudom hol lehetne belenyúlni, tényleg a casual playerek ledarálódásával komolyodik a játékosmag. (TIPP: a PUBG/BR hype 1-2 éven leül és visszajönnek az oda átvergődött playak, addigra várnék valami nagyobb változtatást).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest