Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Az emberek 99%-a nyomja mint süket a csengőt. P250-el is lehet bármikor 1 hitet adni közelről, de távolra is halálos kevó nélkül. Nem egyszer szedtem ki ecoban mirage középen WP-t P250-el.

-
hNp88
aktív tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
késelésről jut eszembe, valamelyik nap competitive-n beleakadtunk egy csapatba, 3 klántag volt mellettük 2 random arccal, a 3 klános csak és kizárólag késsel nyomult
persze nem nagyon érdekelt, nem késelni mentünk hanem lőni, de ezek végig csakis a kést "használták" (O.o) ez vajon miért lehetett jó nekik, meg tudja mondani valaki? 
-
törölt tag
-
törölt tag
-
zzeN
aktív tag
-
törölt tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
De érted, régen még elment az mm, voltam kétszer Sas mester, majdnem megvolt a Supreme is, aztán jöttek az Updatek, meg a sok csaló, amit természetesen a VOLVO nem észlelt, és jöttek a loseok, meg a folyamatos 1 hitek, meg nem értet lövések, hogy honnan meg stb, és felkúrt agyilag.
-
bolcsodal
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
"P90 Noob" így hívják őket. Sokszor én is használom, főleg magasabb rangúak ellen, akik 1-2 shot-os headiket osztogatnak. Egyrészt idegesíti őket, másrészt legalább le bírom gyengíteni őket és majd a társak bevégzik....assitnak jó lesz...
Távolra nagyon felejtős...(#15940) mate3553: MP7-es még egész jól adja néha. Bizon-nál használhatóbb szerintem.
-
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Tegnap Case-en végén már én is p90-el mentem. Egyfelől iszonyat *arul adta nekünk. 4-5 találat kellet, hogy egyet bevegyen. Egy ilyen szerveren p90 a leghatékonyabb, ahol beleküldesz 35-öt, abból 5-6 talál is.
Amúgy meg vannak pályák amiken hasznos. Amit nem értek, hogy bizonon és p90-en kívül minek a többi smg. Nagy nullák ezekhez képest.
AUG-al meg nem volt eddig semmi bajom, használják csak az emberek, én úgy se fogom. Csak sajnos hozzányúltak és minden *art bead vele fejre.
-
Radnix
senior tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Ugyan már, ez is hozzá tartozik, egyébként szerintem egy hulladék a p90. Néha a kezembe kerül ha ecoban meglövöm, vagy elejti valaki, de szerintem esélytelen vele célozni, pontatlan, ha meg tunkolsz megy mindenhova, csak mivel sokan használják, a nagy számok törvénye alapján bekapsz belőle pár fejest (na meg a nagy tüzsebessége miatt)

-
bolcsodal
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Néha azért vannak igazi csemegék. Tegnap egy aim-os noob-ot sikerült sasolnom. Nuke-on T-piros mögül szedte ki a heaven-ben kempelő awp-st egylövéses headivel...AK-val. És ez csak az egyik ilyen lövése volt.
Multkoriban pedig sajnos ellenünk WH-ztak ezerrel. Szintén Nuke és A plantról szedett ki hármunkat a rámpáról az acélkapun keresztül.
Kár, hogy nem kaptam meg overwatch-ba a saját mérkőzést. -
-
regener
veterán
-
PeL
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
A fegyverekkel nem baj hogy variálnak. A Tec-9 eddig még a desertnél is rosszabb volt, megkockáztatom. Ha már beletették a játékba őket, akkor érjék el hogy megvenni is érdemes legyen. Ahogy te is írtad eddig a kutya sem vette meg, mert értelmetlen volt. Így meg talán egy használhatóbb eco fegyver lesz belőle T oldalon. CT oldalon a Five Seven elég jó kis pisztoly, T oldalon meg csak a Tec-9 volt egyedi fegyver, de eddig használhatatlan volt.
A CZ-t meg be sem kellett volna rakni sztem, automata pisztoly 300-ért, Galil erősséggel. A P250 teljesen jó, kell tudni vele lőni. Egy CZ-s eco rusht lehetetlen megfogni. Volt hogy egy ember belőtt mindenkit aki az adott lerakót védte, egyetlen szaros CZ-vel.
-
kiszi07
senior tag
-
Xero
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Na igen. Nekem elsőre bedobta dupla ak-ra, utána dupla sas pár meccs után. 15-t kellett buknom zsinórban hogy lehozzam sherif-re, majd még 5-t, hogy dupla ak-ra. Utána sikerült lebuktatni koszorús ak-ra, de azóta nem akar lemenni.
Sajnos a régi taktika, hogy 5-en megyünk és kilépünk már nem megy. Úgy relatív egyszerű volt.

-
Ace owner
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Már vásároltam, egyszer 5euróval töltöttem, még mindig van fent 0,67 belőle. TF2-re költöttem
Úgy 1eurót érnek a cuccaim jelenleg, de nem hiszem hogy azokat a gagyi skineket bárki is megvenné, talán a ládáimat elviszik majd. Kulcsokkal üzletel itt valaki? Honnan lehet jó áron szerválni vagy tradelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1