Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz Djuree #6351 üzenetére

Hát nemtudom de ez a cod4, nagyon messze van a CS-től színvonalban, szerintem a cod4 de még a 2-is sokkal egyszerűbb mint a CS, CS-be legalább ismerték azt a fogalmat hogy fegyverszórás, meg nem lehet ugrásból, futás közben lőni, leugrani háztetőkről következmények nélkül, én a mai napig nem tudom megérteni hogy mi ez az életvisszanövés meg hogy csörög egy bomba, úgy hogy A-ról hallod hogy leteszik B-re és stb...
    Nem mondom hogy a CS életszerű, de még mindig közelebb van hozzá mint a CoD, és ezt nem ismerik be és állítják be a cod4-et óriási gémnek, meg hogy nagy skill kell hozzá (leugrik egy 5 méteres tetőről és levegőből leszed ő túléli és az élete visszanő ez aztán skill), CS-ben legalább koncentrálnod is kell lövés közben meg sorozatokba lőni, hogy pontos legyen, codba lenyomod a bal klikket, azt oda megy a golyó ahova célzol, simán leölsz 3-at egymás után, úgy hogy le se vetted a kezedet az egérgombról. Hát cod4-be ritka fosul adja a fejest, kb egy jó kis sorozatot kell belelőnöm hogy leessen a játéknak, hogy fejbe lövöm folyamatosan. Igaz, hogy a CS:S az 1.6-hoz képest visszalépés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés