Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- 
			  LOGOUT A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.  
 Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
 cl_cmdrate
 Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
 Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
 Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
 Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
 Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Djuree félisten válasz  h.adam.92

üzenetére h.adam.92

üzenetérejó movie. bár azért látszik pár dolog. haverokkal csinálta, látszik a minimális élet, mindenkinek 1 lövés, akár testre is és halál. plusz nem nagyon lőttek rá sem. meg még nem is látta hogy van ott valaki, de már lőtt a wp-vel. ez is gondolom meg lehetett beszélve. lan partyn meg lehet ilyeneket játszani. amúgy igényes movie... 
- 

raczger őstag válasz  parandroid

üzenetére parandroid

üzenetéreMostanság inkább másik játék köt le, de majd ha vége lesz a vizsgaidőszaknak biztos megint bekockulok (februárban is ~50-60 órát cséztem a 2 heti statisztika szerint). GabN73: Steamen mással nem játszok, de egyébként egy másik játékkal heti szinten olyan 10 órát játszhatok, tehát az 2 hetente 20h. Anyám állandóan azzal nyaggat, hogy már megint játszok és nem tanulok  
- 

satomee senior tag válasz  parandroid

üzenetére parandroid

üzenetéreSoha! Jó gyereknek lenni...  
- 

h.adam.92 őstag pfuu ezt nézzétek: Destiny 3 nálam eddig ez az egyetlen 10/10-es movie   
 gyönyörű lövések, fasza vágás, fasza zene.
 majd a HQ-t toljátok be, mert kicsit ratyi a minőség. (sajan sourceradio vmiért nem müxik azért van ez ) )
 dumi ez még neked is be fog jönni 
- 

raczger őstag Akkor mosd folytassuk a versenygést, hogy ki játszott kevesebbet  1.1h 1.1h 
- 

h.adam.92 őstag gyááááááááááááááá xxXXDDDD 
- 

GabN73 addikt valaki tud esetleg high teamet ahová van tgf?   
 egy normális klán sincs akik komolyan gondolnák és nem lowok... 
- 

Genius007 őstag A monitoros témát beszéljétek már meg a monitoros topik[ok]ban. 
 Már 987564121854321 hozzászólása csak ezt látom. 
- 

Vasinger! nagyúr válasz  parandroid

üzenetére parandroid

üzenetéreÉn hiszek neked, de a képarányosat azért sem értem, mert én nekem vlt egy 1024-es és egy 1280-as moncsim és tényleg nem vettem észre a képernyő nagyságon semmi mást. Lehet, hogy az én szememmel van baj. Persze ha egy képet áttömörítenék, talán észrevenném, de így a 2 monitor között nem láttam képaránybeli eltérést pont.  
- 

parandroid félisten válasz  Vasinger!

üzenetére Vasinger!

üzenetéreA TFT képpontjai felől megnyugodhatsz, annyi. A CRT pedig annyi képpontból áll ,amennyire beállítod,teljesen más technológiai, nem fizikai pixelekből épül fel, így nem is okoz gondot nála a felbontásállítása. A képarány persze itt is fix, a legnagyobb probléma pedig a frissítési frekvencia. A következő matematikai művelet pedig házi feladat: 1280 / 1024 = _______ 1024 / 768 = _______ - Ha ugyanazt a számot kaptad mindkettőnél, akkor megbuktál. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 - Ha nem, akkor gondold végig még egyszer ezt az azonos képarány dolgot. Szorgalmi feladat: végy egy 1024x768 pixeles képet (neten könnyen találsz, sztenderd háttérképméret), és méretezd át 1280x1024 pixelre. Ha nem látod a különbséget, akkor keress fel egy szemészt. Az, hogy zavar-e a torzított kép, vagy nem,az más kérdés, attól az még torzított lesz. p 
- 

Vasinger! nagyúr válasz  SQX_Barto

üzenetére SQX_Barto

üzenetéreA botok nincsenek se előnyben se hátrányban, e felől nyugodj meg szerintem. Az a lényeg, hogy neked legyen 25/30k 100(1) 100(1)-es a rated és no problem. De javítsatok ki, ha rosszul tudom én csak tapasztalatból mondom. A mapszerkesztéshez meg source SDK-val kell szenvedni.  
- 

SQX_Barto addikt Valaki otthon van pályaszerkesztésben? 
 Szeretném az aim_aztecplace_css-en a fegyvereket megváltoztatni, tehát csinálni más változatokat csak mp5-tel, csak ak/colt-tal és fegyverek nélkül is.Valaki tudna segíteni?
 Előre is köszi 
 És egy másik kérdés: botoknak milyen rate-jük van? Tehát ha lanban jatszom 25k /101/101-en, akkor nincsenek előnyben vagy hátrányban a botok? (lehet hülyén hangzik a kérdés, bocs ) )
- 

üzenetére parandroid

üzenetéreHát azt nem tudom, hogy a 17"-os TFT monitor hány képpontból áll, de azt tudom, hogy a 17 "-os CRT 1024*768-ból, a 19"-os pedig 1280x1024-ből áll. De igazából tök mind1. Mindenki olyan felbontással játszik, ami magának kényelmes. A képarány meg ugyanaz a 1280 és az 1024-es felbontásnál.(4:3) 
- 

Djuree félisten válasz  parandroid

üzenetére parandroid

üzenetéreaz a baj hogy ahhoz a felbontáshoz jobb gép is kéne, ezen még így is szaggatnak a játékok  
- 

parandroid félisten válasz  Vasinger!

üzenetére Vasinger!

üzenetéreEz egy dolotól függ: egy 17"-es TFT fizikailag 1280x1024 képpontból áll. Ha ettől eltérő felbontást használsz, akkor nem minden pixelre jut képpont, tehát szar lesz a kép. Ennyi. Tudom, hogy van, aki nem veszi észre, engem a világból ki lehet kergetni a nem natív felbontás használatával. Nem is beszélve róla, hogy még a képarány is más a két felbontás között, tehát torzít is. p 
- 

Vasinger! nagyúr 
- 

Djuree félisten válasz  parandroid

üzenetére parandroid

üzenetéreez marhaság. én sosem natívban játszok, semmilyen játékkal sem és nincs gondom. natívban sem látom szebbnek... 
- 

GabN73 addikt válasz  parandroid

üzenetére parandroid

üzenetéreén is azon gondolkoztam ... csak mondom h nem állította át elsőre  és igen teljesen játszhatatlan volt  
- 

üzenetére parandroid

üzenetéreIgen, én is ezen a véleményen vagyok! Én is kipróbáltam a 19" moncsin az 1024*768-at, na nem... Lehet, hogy a CS:S egyszerű textúrái miatt, nem nagyon bírja ezt a dolgot. 
 Na de ha majd megveszem a T220-at, beszámolok én is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

parandroid félisten Nem is értem ezt az egészet. Én is 22"-es wide monitorral, 1680x1050-es felbontáson játszom. Rosszul is lennék, ha egy torzított, a natív felbontástól való eltérés miatt homályos, vacak képpel kéne játszanom. Úgy gondolom, hogy a CS tipikusan játszhatatlan, főleg online, ha nem natív felbontáson használod az LCD-t. p 
- 

Vasinger! nagyúr Az miért van, hogy egyik szerón se működik nekem a players list már több napja?  
- 

GabN73 addikt 950 fps kreált szeró,semmi bot,föld felé nézve... (980-ig felmegy,csak ct-n néztem) de viszont! 
 Amikor belépek a játékba a videókari furcsa hangot ad ki 
 Ha kreált szerón tolom akkor is Esetleg ez ellen vmi megoldás? 
- 

cellpeti nagyúr válasz  birozoli7800

üzenetére birozoli7800

üzenetéreigen ki vannak kapcsolva 
- 

GabN73 addikt válasz  birozoli7800

üzenetére birozoli7800

üzenetéreaz miért van ha kikapcsolom az NV vezérlőben a vsynec-et akkor miért fagy ki a gép? 
- 

h.adam.92 őstag válasz  birozoli7800

üzenetére birozoli7800

üzenetéreés megnéztem ezügyben az E6320-amat. 1.86GHz-n d2-n üres mapon 160fps full maxon, 5 bottal 90fps. 2.9GHz-n üres mapon 170fps 5 bottal 150fps. 
- 

h.adam.92 őstag válasz  birozoli7800

üzenetére birozoli7800

üzenetéreakkor jó 
- 

-Jackson- őstag miért van az, ha bekapcsolom az AA-t csak 85hz-n megy a monitor 100Hz helyett? refreshlock ugyanúgy megy, de ha 2xAA-t is adok neki már csak 85? 
- 

cellpeti nagyúr a game monitoron STEAMes szerók vannak?  
- 

BalaNce87 addikt válasz  Genius007

üzenetére Genius007

üzenetéreJó de ez hogy flashtől bevakulsz mondjuk 100 fps-el és 250-el meg kevesebb ideig az inkább a játéknak a hibája minthogy az fps-re fogjam, alapból a flash úgy ahogy van szar, akkor is bevakulsz ha fel mögé dobod és nem is látod hova pattan és stb... 
 Egyébként miért váltottad le azt a fasza procidat? 
 Hát nekem látod milyen gépem van mégsincs meg a fix 200, mondjuk minden be van kapcsolva az aa asszem 4x-es és az aniso pedig 8x-os. Mondjuk még régi gépemen (9600XT) toltam vmilyen cfg-vel és akkor volt cpl_millen 100 néhol, de ott árnyék nem volt se ragdoll és még csomó parancs amit csak consoleból lehet kiszedni, asszem még a karakterek is levoltak butítva a fejük stb.
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

////2perc/////
 ////2perc///// 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

nem is tudtad, hogy genius monitor nélkül tolja?
 nem is tudtad, hogy genius monitor nélkül tolja?