- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
azért akko megkérdezném hogy miért ilyen proci függö mert fps átlagom jobb a GRID-ben mindt a cs ben
??? -
Genius007
őstag
Nem tudom Ti mennyire szoktatok YouTube-on Steam hack-eket nézegetni, de bevallom őszintén, én néha megnézem, hátha van valami hasznos dolog.
Valaki ma friends-be linkelt nekem egy YouTube video-t (nem tudom ki volt, gondolom valamelyik groupból talált meg, végig néztem a groupokat de azóta sem találom)
Megnéztem a videot, mondom egye - fene kipróbálom a régi accountomon, amiben nincs játék, nem működött (bár ez sejthető volt, pedig a videoba nagyon szépen az összes játék szerepel a listában) a durva az, hogy amikor vissza akartam lépni a saját accountomba, amiben a játékok vannak, egyszerűen nem tudtam, azt írta ki, rossz a pass ...
Hmm mondom, ilyen gyorsan szerintem nem lophatta el, max. ha valami Bot.
Válaszoltam a titkos kérdésre, stb stb ... és 2perc alatt vissza is szereztem az accountom.Szóval ami ebben a videóban van, soha ne próbáljátok ki. => [link] <
-
Janoex
tag
sziasztok
volna 1 problémám,én már régóta cs-zek de nemrégiben a vistát raktam fel,és néha kilép a játékból hl2.exe leállt cimen,ez milehet?nem szereti a vistát a cs? ,még egy az hogy lehet 15Mbit-es upc net-em van és a steam szerver keresöt használom és mégis nagy ping-em van ha belépek a játékba (mivel a zombis szervereket keresem ahol 60-as létszámvan) -
Vasinger!
nagyúr
A CS:S hány magot használ ki 100%-an és hányat összesen? Screenshot is jöhet a jobb szemléltetés érdekében.
-
Nordik
őstag
Steamen 2 játék van feltéve nekem. A Half Life 2 és a CS:Source.
A HL2-nek muszáj fent lennie? Tehát megy anélkül is a Source? Mert így csak a helyet foglalja, játszani nem játszok vele... -
Genius007
őstag
válasz
phanzetomox #7768 üzenetére
-
sNORh
addikt
válasz
phanzetomox #7768 üzenetére
omg..
-
phanzetomox
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7763 üzenetére
7+7=92 -
Djuree
félisten
válasz
-
Vasinger!
nagyúr
Az egyik cs:s-s haveromnak ezt írja ki a cs pár perc játék után:
Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface.
Support for this will go away soon.
- Material : stone/infflrd_blend_dirt
- Surface center : 824 2904 124
Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface (material: stone/infflrd_blend_dirt). Support for this will go away soon.vagy
Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface.
Support for this will go away soon.
- Material : de_dust/groundsand_blend
- Surface center : -1920 2440 0Mi lehet a baj?
-
h.adam.92
őstag
válasz
ezt a sárgát lenyúlom
-
phanzetomox
őstag
ha vki nem láttta volna még
-
Genius007
őstag
Én mennék, talán még egy jobb csapattal is tudnék menni, de nincs pénz[em].
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #7756 üzenetére
ja nem hangzik rosszul, mennék én de van pár dolog ami miatt nem tudok
-
Djuree
félisten
ezt kaptam ma mailben, hátha érdekel valakit:
Kedves Játékostárs!
Engedd meg , hogy felhívjuk a figyelmedet egy kihagyhatatlan programra nyáron a Balaton partján. A BECUP a D-LAN és a TotalGaming csapata megrendezi az első ESPORT FESTIVAL-t, amely otthont ad egy 4 napos maximum 80 csapatos LAN számára és olyan opcionális lehetőségeket kínál mint a strandolás vagy akár a Balaton Music Wave fesztiválra való belépés. A LAN versenyszámai a következőek lesznek.
Counter-Strike: 1.6
Counter-Strike: Source
Call of Duty 2
Call of Duty 4Az összdíjazás garantál 3 300 000, amely a jelentkezők és az érdeklődők számától függően már csak növekedhet! Amennyiben tehát úgy érzed szeretnél életed legizgalmasabb és legmozgalmasabb LAN-jára lejutni nincs más dolgod mint fel menni a lan.totalgaming.hu oldalra, regisztrálni és nevezni.
A játékok csapatszáma a befizetések sorrendjétől függ, lehetőségünk van két 24 fős egy 16 és egy 8 csapatos versenyt indítani, itt már csak Ti döntitek el melyik közösség az aktívabb és gyorsabb.
A rendezvény részletes információi:TotalGaming Esport Festival
Helye: Zánka, Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
Ideje: 2009 július 8-12Várunk minden kedves érdeklődőt a csarnok előtti téren felállított saját sörsátorral, amelyben LCD TV-ken keresztül is lehetőséged nyílik a mérkőzések figyelmemmel kísérésére, illetve a folyamatosan induló 1on1 és special contestek, továbbá a színes programok mind feledhetetlenné teszik majd a négy napot, amit barátaiddal a nyáron eltölthetsz!
Egyéni játékok: TF2, COD4, CSS, CS1.6, HL, UT3. rFactor, L4D, COD5
A LAN keretein belül megrendezésre kerül egy professzionális Póker bajnokság amatőrök számára, amelyre a nevezés természetesen ingyenes. Összesen 120 kártya kedvelő jelentkezését várjuk, akik 4 napon keresztül küzdenek majd az értékes tárgynyereményekért két kaszinó asztalon.
Bár Európában, már bevált szokásnak mondható, hogy zenei koncertekkel színesítik a programjukat, az ilyen rendezvények, de egyelőre még ilyen közel egy fesztiválhoz egyetlen LAN sem került sem itthon sem külföldön! Itt nem csak a játékról, de a szórakozásról és a nyaralásról is szó van pont ezért lehet kecsegtető sok gamer számára az esemény, amely külföldön is igen jó visszhangot kapott.
További információkért és a friss dolgokért látogasd folyamatosan honlapunkat a http://www.lan.totalgaming.hu címen.
Anya rendezvényünk a Balaton Music Wave lesz, amely a haza is külföldi rock és világzene krémjét hozza le a Balaton partjára három napra. Olyan nagy fellépők nevei találhatóak a programok között mint a Tankcsapda (HU), Epica (NL), The Sorrow (AU), Hooligans, Magna Cum Laude és még sokan mások. Számos program és maga a Balaton csábítja az önfeledt nyaralásra és bulizásra várókat! Zúzás lefelé!
Bővebb információk a fesztiválról a http://www.balatonmusicwave.hu oldalon! -
GabN73
addikt
drift után halál lesz
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7750 üzenetére
gondolom azt értette ez alatt, hogy a jó oldalon álsz
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7748 üzenetére
remélem hogy a TEAM 1 része vagy
-
h.adam.92
őstag
válasz
phanzetomox #7746 üzenetére
system error, system error...
obivan mester jelentkezz...
na jó ez volt az uccso offolás xd -
Solad
addikt
picit azt hiszem el vagy tevedve
Nem veletlen hogy a mertekegyseg ugyanaz, mint a frekvencianal, vagyis Hz. Ami konyhanyelven azt jeloli, hogy egy masodperc alatt milyen gyakran megy a jel az USB fele. vagyis minel kisebb ez az ertek, annal lassabban reagal az egered (lenyegeben eszrevehetetlen a kulonbseg), illetve annal simabb a mozgas. -
GabN73
addikt
válasz
BalaNce87 #7739 üzenetére
ha a refresht leveszem a legkissebbre hozzá se érek de már jobb pörgőrugást csinál mint Csák Norrisz.
1500 dpi-n használom 333 report ratevel (refreshes cucc)
Most kipróbálom ha 1000 dpi 250 rr
A lényege pedig az hogyha 1000 van az rr amikor rántasz 1-et akkor megakad.Ha a legkissebbre veszed akkor gyorsabban "frissül" így a rántás közben nem akad meg az egér
Ennyi a lényege hasznos kis padosoknak illetve nagy padosoknak is...bár mindenki 500 alatt használja szerintem... -
Solad
addikt
elromlott az 1.1a-m, ugyhogy vettem egy deathadder-t. xray aqua3 fekete szovetpadom van, azt nem szeresse nagyon, most eppen asztalon tolom mert azon jobban birja a fordulokat.
Valakinek tapasztalat, otlet hogy milyen padon fasza? (csak extra meretu padok johetnek szoba) -
Genius007
őstag
Há most nem rosszból mondom, de az elsőbe semmi érdekeset nem látok.
(lehet csak a minőség miatt)
A másodikban meg semmi "high" -ság nincs, és még szarul is van megvágva!
Na ez nem azt jelenti, hogy én húde vágom a Sony Vegast, de ha jót nem tudok csinálni, akkor "$z@rt" nem rakok fel. De ez csak az én véleményem. Minősége is khhmm...Ui. Lemaradt, hogy a másodikban nem látom kik az enemy-k, szóval ettől függetlenül még lehet jó ...
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7724 üzenetére
nem tudom miért égnék?
-
GabN73
addikt
az én vagyok küldöm a demot bárkinek
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7716 üzenetére
ilyenkor a legjobb megoldás: haverok mix :]
70K postával (alkudni lehet ;) )
-
moongoose
őstag
hogy hová fajult a cs közösség.
takony f@szláma 10-en évesek anyáznak, csítereznek, olyan hangnemben, hogy ki tudnám pofozni a gépe mellől őket.
ráadásul a madárka hangjával még nevetséges is.
így sokszor nem tudom mérgelődjek, vagy nevessek a gyengeelméjű közösségi játékosokon.
ez kell a népnek...
bele sem gondolnak, hogy esetleg más emberek évek óta játszák ezt a játékot, mikor ők még anyuka mellé ülve nézték a net kúltúrális örökségeit.csak gratulálni tudok a játékos társadalomnak, és persze a szülőknek is akik engedik, hogy ilyen hangnemet üssön meg a kis csemetéjük.
nahh ezt is kiadtam magamból.
-
moongoose
őstag
válasz
parandroid #7711 üzenetére
pedig működik a szerver.
este/délután valszínüleg fent leszek, vannak még hiányosságai,de alakul.
a régi szolgáltató után úgy tűnik nem egész teljes az újjal a kapcsolat. -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7704 üzenetére
múltkor kipróbáltam egy ilyen zombie+wcs szerót.
nagyon szar. azt hittem olyan lesz, hogy jönnek a zombik és akkor vállvetve kell írtani őket, és egyre többen jönnek, egyre nehezebb lesz, esetleg még valami feladat is lenne, túszmentés vagy valami.
de nem. mindenkinél örök töltény a tárban, csak nyomni kell a gombot. mindenkinek több 10000 hp, halhatatlan emberek, meg a zombik is halhatatlannak néztek ki. beléptem és csak lestem hogy mi a szar ez, 10 percig néztem spectatorban, összesen 1 halott ct volt, kérdezném akkor hogy mikor van új kör, 10 óránként?
hogy képes valaki ezt nyomni órákig (mert volt ilyen aki már 3 órája nyomta, serverinfo szerint)jók ezek a wcs szerók amúgy, csak igazán igényes meg bugmentes nem sok van. azt a fajta wcs-t én sem szeretem, ahol nagyon durva dolgok vannak. jobb az ahol csak kicsit vannak felturbózva a dolgok, ott azért még bőven a tudás számít, nem hogy ki van jobb fajjal. meg hát a fajok kiegyensúlyozottsága nagyon számít
-
Genius007
őstag
Jajjj, Te csak a WC[S]-zgessél tovább ....
Amúgy ezek nem magyar szerók, de színvonalasak!
Team ALTERNATE # public >>> 82.149.234.57:27015
Team ALTERNATE # DeathMatch >>> 82.149.234.206:27015
fnatic # DeathMatch >>> 80.239.142.64:26015
mTw # DeathMatch >>> 85.114.154.228:27015
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- PlayStation 5
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Warhammer 40.000
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest