Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Ezt akkor csinálja, ha az eredeti doksiban (amiből copyzod) több rétegen vannak a kijelölt objektumok.
Ami egy rétegben volt az kerül egy groupba, a másik rétegen lévők egy másikba.
Nem hozza újra létre az eredeti layereket, mert abba pasztázod be, amelyiken épp állsz az új doksiban. De valahogy igyekszik megtartani az eredeti elrendezést. Nem tudom ki lehet-e kapcsolni valamelyik opcióban, én nem találtam.#2783: Lehet neked is ezért csinálja, mert több rétegből másolod ki egyszerre.
A copy+paste azért sem túl jó megoldás, mert sok oldalnál drasztikusan növeli a fájlméretet. Minden beillesztett objektum újként szerepel, még egyszer letárolja. Ez főleg nagy bitmappeknél látszik, régebbi gyengébb gépet nagyon meg tudta fogni (lehet a ram telt be a 32 bites XP-nél, ahol max 2 GB-ot használt a Corel). Ha meg duplikálod, akkor csak egyszer tárolja (amíg nem módosítasz rajta külön).
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest