Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Na erről jutott eszembe(még jó hogy előkerült ez a téma) egész kiment a fejemből hogy rákérdezzek egy két dologra én is! Az én procimnak az alap Vid az 1.38xx valamennyi, na most én is szeretem autón hagyni, és az van hogy így ad neki 1.34xx-et, ami betöltés után is ennyi, és húzva is! Terhelésnél még húzott állapotba is a Vdrop 0.01-2 átlagnak az everest 0.01-et ír, és a többi progi is ezeket adja ki. Tehát az enyém sem ad + feszt húzáskor(a régi Asus sem adott+ feszt, viszont az megadta az alap Vid értéket, de ledroppolt 1.25-27-re) Ezek szerint akkor elég jó kis lap ez, na meg a proci is hogy ennyivel is így megy! Ha jó az okoskodásom akkor nagyon valószínü hogy menne ez sokkal többet is mármint alap Vid esetén

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest