- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
i5 750-re vásároltam ma egy Hyper TX3-t, nagyon kellemes csalódás a hűtő, hyper tx2-vel volt gondom, a feszengetős felfogatás, itt egy nagyobb nyomás és be is pattant és jó stabil.
Gyári rézmagos 2centi magas fos hűtő után, prime95 alatt, a legmelegebb mag 54°C gyárival 73°C volt a legmelegebb mag, terhelés nélkül is 6-7°C-al jobb a helyzet(IBT alatt még durvább különbség: gyárival 82°C a legmelegebb mag, tx3-al 53°C és a gyéri is rajta volt rendesen, sőt mx2-vel volt megkenve), sajnos költözésnél elkevertem valahova az mx2 és chillaramic pasztámat, ezért sajnos amit atak hozzá azt használtam, mi róla vélemény?
CPU-m egyenlőre alapórajel csak tb van belőve és 1,154V-on megy, ami kicsit zavar hogy probálgattam állítani a smartfan-t a BIOS-ba igaz nem tőrtem magamat ösze, de zavaró hogy alapból forog 1300-1400pm-en, ez igy csendes is nem zavar, de mitudomén csak megnyitom a böngészőt már is felpörög aztán vissza, úgy lennék vele kibékülve, ha terhelés alatt 2000rpm-en menne nélküle megfelelő ez a 1300-1400rpm.5K-ért remek vétel ez a cpu hűtő.
-
Dyno
veterán
válasz
Daemon09 #2517 üzenetére
Na ő róla lenne szó, neki a csavarjait szeretném felhasználni, sikerülhet?
vPhis: Még az odébb van, meg nem szeretnék fesz. emeléssel tuningolni, csak lazábban.Meg sajnálok hűtőért kiadni olyan sokat, most a hypert sikerülne belszerezni 4K-ért.
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Hyper TX2-t mert szeretnék tovább menni tuningban, és késöbb Q8XXX-et szeretnék majd 3,2GHz körül hajtani vele.Problémám az vele hogy nem szeretném pattintani a kicsikét, van nekem a mostani hűtőm GT 5073, ezen csavaros megoldás van hátsó merevítővel, kérdésem az lenne hogy arról a hűtőről jók lennének-e az alkatrészek a hyperhez?Köszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
Tedd fel a legújabb Everestet ha nincs meg majd oda adom....meg a lap is félre mérhet nem is kicsit a feszültség emelés meg kcisit fura mert nekem is beállitok valami értéket és mást oszt ki magának.Érdemesebb kisebb lépésekben tuningolni és ne össze-vissaz emeld a feszültségeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest