Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Megjött ma a Hyper TX-em.
Mondjátok légyszi meg, hogy Hogy a kib***ott, k***a életbe kell ezt feltenni???
Már 2 órája szenvedek, szétmentek az ujjaim a sok nyomogatástól, meg az alaplapom is lassan eltörik, de nem akar beakadni mind a 4 pöcök. A f***om az Intelbe. Eddig AMD-s voltam és 2 perc alatt felment bármilyen hűtő, ez meg már lassan az őrületbe kerget.Mit csinálok rosszul? Lefordítottam a szöveget hozzá, hogy mégis hogy képzelte a gyártó a feltételt, miszerint proci bentvan, ráteszem a hűtőt és mint az autó kerekénél mindig a szemben lévőt kell benyomni. Nekem max 3-ig jutottam el, mert amikor a 4-diket nyomtam, akkor kiugrott kapásból kettő. Lehet nem jó erre az alaplapra?
Segítsen valaki légyszi, mert mindjárt kivágom az ablakon....

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő