Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék h egy Cm Hyper TX3 Evot használok egy core I5 3570-esen alap órajel automatikus feszültségek mellett és játékba terhelve vagy más egyéb processzor igényes alkalmaz esetén Aida 64 szerint 60 fok környékéig melegszik a cpu, a magok külön külön meg 70-7x C-ig képesek felmelegedni! A rögzítés jó, gyári pasztával is próbálkoztam amit a hűtőhöz adtak, illetve a Cooler Master IC Essential E1 szürke hőpasztával is összeraktam de különbséget nem igazán tapasztaltam! Az érdekes az, hogy maga borda illetve a talpazata nem meleg kb kéz meleg! Véleményem szerint mintha lefogatás volna gyönge, vagy nem túl jó hatásfokkal kerül át a hő a cpu-ról! Lefogatáskor a rögzítést átlósan csináltam és mind a 4 fül bepattant! Valakinek van-e ötlete vagy találkozott-e hasonló problémával, de szerintem ezek a mag és cpu hőmérsékletek magasak! Köszönöm előre is mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest