- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék h egy Cm Hyper TX3 Evot használok egy core I5 3570-esen alap órajel automatikus feszültségek mellett és játékba terhelve vagy más egyéb processzor igényes alkalmaz esetén Aida 64 szerint 60 fok környékéig melegszik a cpu, a magok külön külön meg 70-7x C-ig képesek felmelegedni! A rögzítés jó, gyári pasztával is próbálkoztam amit a hűtőhöz adtak, illetve a Cooler Master IC Essential E1 szürke hőpasztával is összeraktam de különbséget nem igazán tapasztaltam! Az érdekes az, hogy maga borda illetve a talpazata nem meleg kb kéz meleg! Véleményem szerint mintha lefogatás volna gyönge, vagy nem túl jó hatásfokkal kerül át a hő a cpu-ról! Lefogatáskor a rögzítést átlósan csináltam és mind a 4 fül bepattant! Valakinek van-e ötlete vagy találkozott-e hasonló problémával, de szerintem ezek a mag és cpu hőmérsékletek magasak! Köszönöm előre is mindenkinek!!
-
Gtaati
őstag
Helló! Nemsokára nekem is megérkezik a TX3-am 1156-os laphoz! Egy kérdésem lenne, hogy gondolom adnak hővezető pasztát hozzá, és a gyári intel hűtőjét azt le kell törölni és a gyárit fel de mennyiségre mennyit érdemes a hűtő alá tenni? Illetve régről van titán ezüstös pasztám az jobb lehet-e? Köszönöm válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- nVidia tulajok OFF topikja
- OpenWRT topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest