Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• schawo

titán

válasz okay #143 üzenetére

Nálam simán feljebb lép. Tapasztalatom szerint fel akkor lép ha az adott beállításon eléri az adott terhelést. Tehát akkor megy feljebb 2600-ról 3400-ra, ha 2600-on 70%-ra terhelődik valamelyik szál. Nagyon fontos, hogy a Control Function beállítása "Ganged (Based on highest load core)" legyen.

Az automatikus indításhoz ez legyen a paraméter:
    -lp:1 -ClkCtrl:2 -StayOnTray -nw

Ez annyit jelent, hogy az 1-es profilt (Profile 1) és 2-es Controlt Functiont (Ganged (Based on highest load core)) aktiválja, trayen fusson, és induláskor ne jelenjen meg az ablak. Ha a link szerint állítod be, akkor indulskor és hibernálásból visszatéréskor is automatikusan elindul, és aktiválja a beállításokat.

szerk:
    Valamint direkt van nálam a P0 és a P1 között ilyen kis különbség. Kísérleteztem azzal, hogy 1600-1700 körüli P1-t állítottam, és azt tapasztaltam, hogy a P1-t szinte mindig átugrotta, és P2-ből egyből P0-ba ugrott, mert az 1600 kevés egy játéknak. Ha 2600-as P1-t állítottam, akkor játékok alatt általában megáll P1-ben, csak ha nagyon muszály, akkor ugrik át P0-ba. Ergo gyakorlatilag a P0 marad automatikus túlhajtásra, a normál üzemmód meg a P1 alulfeszelve, alulórajelezve.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés