Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Engem is nagyon zavar

Az előző részben azért ennyire nem volt durva. Most gyakorlatilag csak a fordulatszám jelző és a sebesség alapján lehet elrajtolni, mert hangra nem nagyon lehet hallani, hogy mikor pörög ki, és mikor kell váltani.
Ha pedig lassú kanyarból gyorsít ki az ember úgy, hogy mellette van valaki szintén bosszantó, hogy nem hallom rendesen a motorhangot.
Bevallom őszintén, hogy én hangra szoktam váltani és nem nézem a kijelzőt, ezért számomra sokat levon a játék értékéből ez a hiba...
Cockpit nézetben jobb a helyzet, de nehogy már ne lehessen normálisan használni minden nézetet
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Mobil flották
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 Magyar 2025 éjfekete színben, 2 év garanciával eladó!
- Intel I5-9500
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest