Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem kb. ugyanannyi minden platformon a warez. Aki multizni akar, úgyis megveszi, aki meg sajnálja rá a pénzt, az vagy nem veszi meg, vagy "kikölcsönzi"...
Sőt, megkockáztatom, hogy a konzolokon egyszerűbb megoldani a virágbolti verzió futtatását...De mielőtt bárki megszólna, jelentem én már megvettem és várom a pénteket...
-
Ez a Sony-s videó elgondolkodtató, hogy már 2006-ban ilyet csináltak

Jó lenne, ha a Sony visszakapná a jogokat, de az azt jelentené, hogy PS exkluzív lenne a játék, úgyhogy azzal sem lennék előrébb
Úgyhogy marad a reménykedés, hogy talán jövőre születik valami valódi újdonság... -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem ment egy kicsit sokat a +1 kör üzemanyaggal richben?
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Valami nem kerek ezekkel a videókkal...
A fordulatszámjelző folyamatosan lilában és még vadul gyorsul az autó... A kormányon meg villog már az egész, mintha leszabályozna. Ha ez a végleges, akkor
(nem pozitív értelemben...)Safety Car: lemaradtam valamiről és új szabály van? A 16. mögé zárkózik fel Hamilton. Igaz, hogy 4., de én úgy tudtam, hogy SC mögött a lekörözött versenyzőket meg lehet előzni és vissza lehet menni a tényleges pozícióba. Vagy rosszul tudom?
Mert ez igy tök gáz, hogy kimegy az SC és akkor még küzdjem át magam a lekörözött versenyzőkön???
-
válasz
crazyfrog190
üzenetére
Manual váltó sokat számít kigyorsításkor és fékezéskor....
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Nem nyit valaki neki új topikot?

-
válasz
LocalHost87
üzenetére
Szia!
Szerintem, ahonnan letöltötted, annak az oldalnak a fórumán kérj segítséget, mert itt tiltja a szabályzat a warez-t...
-
válasz
BO77AS93
üzenetére
Pedig úgy az igazi

Sokkal jobb csaták vannak, mint a gép ellen.Ez a vasárnapi futamom videója. Egy elbaltázott rajt után a 10. helyről kezdtem üldözni a mezőnyt. Végére sikerült 2. helyre behozni az autót. Mondjuk izzadtam, mint K a templomban

F1 2013 GoCompete B liga (2. szezon) - 2014.06.15. Catalunya, Spain
Itt pedig az előző szezon néhány izgalmas videójából egy kis klip: F1 2013 GoCompete B league - Highlights
-
-
válasz
GDani100
üzenetére
Igen jobb szerintem manuál váltóval a kigyorsítás és még a fékezés is.
Én hang alapján, illetve a fordulatszám mérő alapján. Lilába ne menjen, ahogy beleugrik pirosba, válts
De ezt ki kell tapasztalni, hogy kinek mi jön be. A hang csak akkor jó, ha mindig ugyanazzal az autóval mész és kiismered már a hangját. -
válasz
GDani100
üzenetére
Szia!
Nehezebb, mint a 2012, de nem reménytelen megtanulni, átszokni.
1. Eleinte mindenki szenved szerintem, hacsak nem valami hihetetlen tehetség és rögtön vágja az irányítást. Kigyorsításokra figyelj nagyon, az lényegesen nehezebb az előző verzióhoz képest.
2. Mindenféleképpen ajánlom a manuális váltót. Igaz, hogy több odafigyelést igényel, de ha megszokod, akkor sokat gyorsulhat a tempód.
3. Valószínűleg mérföldben megadott setupot találtál. Váltsd át km/h-ra és mindjárt 120-130 km/h körüli érték fog kijönni a 89 mérföldre.
Remélem tudtam segíteni.
-
válasz
Sutee89
üzenetére
A GoCompete-n ligázok, és mindig kapom a setupot, mert én full-láma vagyok hozzá
Gyárival közülünk senki nem megy.(#1587) HollyBoni: boxban az időmérő előtt, mielőtt elhagynád a garázst. Ülsz az autóban, látod a kijelzőt, ott nyomsz egy entert, vagy az annak megfelelően programozott gombot, akkor behoz egy képernyőt, ott a fogaskerék ikonra navigálsz, ismét enter és ott vannak a részletes állítási lehetőségek.
-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Az autó állítgatás nem moddolás. Be kell lőni a szárnyakat, váltó áttételt balanszot, felfüggesztést, stb. és akkor sokkal jobban kezelhetőbb lesz az autó. Bár az is tény, hogy a 2012-es verzióhoz képest ezt nehezebb billentyűzettel irányítani.
Itt nézd meg pályánként a setupokat: [link]
Próbálj ki párat és akinek a setupja fekszik, nézd meg, hogy csinált-e a többi pályához is.

Hidd el, érdemes rászánni azt a kis időt, mert sokat lehet javítani az autó kezelésén és a tempón egy jó beállítással.
-
Sziasztok!
Akinek van kedve online ligázni, és tud sportszerűen versenyezni, az látogasson el a [gocompete.hu] oldalra. Most indul új szezon!
Egy kis kedvcsináló az előző szezonról: [link]
-
Sziasztok!
Használ valaki az F1 2013-hoz külön profilt a logtech profilerben DFGT kormányhoz, ami eltér a global settingstől? Ha igen, akkor a játék indításakor aktiválódnak, az F1 2013 profilhoz rendelt értékek (pl elfordulás.)
Nekem nem akar működni. Hiába csinálok profilt az F1 2013-nak, akkor is a global settingset veszi figyelembe...
Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
blackhard89
üzenetére
A 2012-t és a 2013-at tudom összehasonlítani. Az irányítás valamint a gumiszimuláció szerintem jobb lett a 2013-ban. De az idegesítő bugok eléggé elrontják a játékélményt

-
válasz
blackhard89
üzenetére
Szia!
El tudom
Egy nagy bughalmaz az egész játék... 
Sajnos ezekkel együtt kell élni, vagy uninstall... Sok ligatársam életét keserítette már meg a Codemasters eme újabb gyöngyszeme.
Pl. online futamon olyan büntetéseket osztogat ok nélkül, hogy a hajunk égnek áll. Pl. Safety Car mögött az első pilóta bemegy a boxba, a 2. meg nem. Amikor elhalad az 1. pilóta mellett - aki a boxban van ugye - a 2. pilóta a pályán, akkor a 2.-nak ad egy áthajtásost illegal overtake felkiáltással...
Ezek után az áltatlad jelzett anomálián meg sem lepődöm... -
válasz
ALONSO11
üzenetére
Szia!
Igen, előfordulnak sajnos.
Főleg Nvidia-s VGA-val szerelt rendszereknél és esős futamon jött elő ez a hiba. Természetesen nem vonnék párhuzamot a két dolog között, de ez volt a gyakorlati tapasztalat. Sokaknak megoldotta, vagy drasztikusan csökkentette a fagyások számát VGA driver csere.
Hogy melyik verziószámú driver kell, abban sajnos nem tudok segíteni, mert nekem AMD VGA-m van. -
válasz
diablo1984
üzenetére
De az nem is reális, hogy tőgázzal ki lehet gyorsítani bármilyen kanyarból.
A 2012 az inkább árkádosabb, a 2013 meg inkább a szimulátorhoz áll közelebb. Nem mondom, hogy az, de sokkal realisztikusabb, mint a 2012. -
válasz
--Lorant--
üzenetére
Hát igen... Én is mindig morgok, amikor egy kamu büntetés miatt (Safety Car mögött már kétszer kaptam a semmiért áthajtásost) elmegy a versenyem, de azért csak odaülök újra a volán mögé, mert nem bírok magammal

-
válasz
--Lorant--
üzenetére
Betegek vagytok

-
válasz
willike71
üzenetére
MP4-ben próbáltam.
Elküldöd majd privátban (nem akarom szétoffolni a topikot) a részletes beállításokat (capture és render is)?Előre is köszönöm

Szerk.: itt a videó, amivel nem vagyok minőségileg megelégedve maradéktalanul, pedig 20000-es bitrátával konvertáltam.
http://www.youtube.com/watch?v=JjJm-LnUQ9E
Első 10 köröm szánalmas, ne nézzétek
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Köszönöm a segítséget
Kipróbálom. -
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mivel tömöríted a felvételt és milyen beállításokkal? (bitsűrűség, fps, felbontás, stb...)
Köszi
-
válasz
bandika0626
üzenetére
Elképzelhető, hogy az a baj.

-
válasz
bandika0626
üzenetére
De más Thrustmaster (pl. Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel) ott van a listában, valószínűleg ezért megy a 458-cal is jól.
Viszont Saitek kormányból egy sincsen felsorolva. Bár elég érthetetlen számomra, hogy a gamepadok között van támogatott Saitek, kormányokból meg nincs...
-
válasz
bandika0626
üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert szerencsére nekem mindig támogatott eszközeim voltak és nem kellett ilyen problémát megoldanom.
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy meg lehet erőszakolni a rendszert. -
válasz
bandika0626
üzenetére
Az nem számít, hogy milyen kategória a Logic. Ha a Saitekhez nem csinálták meg a játékot, akkor ez sz*vás

-
válasz
bandika0626
üzenetére
Játék által támogatott vezérlők között szerepel a kormányod?
-
válasz
bandika0626
üzenetére
Verseny közben sincs FFB hatás?
A leírásod alapján azt hiszem az a problémád, hogy windows alatt a középre húzás aktív, míg a játék indításával ez megszűnik. Szerintem ez teljesen normális jelenség, a Logitech DFGT-m is így működik.
Viszont, ha játék (értsd. mész a pályán) közben sincs FFB hatás, akkor ott valami probléma van. -
Köszönöm

Szerintem mindkét verziót megcsinálom a biztonság kedvéért...Valószínűleg megfertőződtem egy fake javaw.exe -vel...
Nem tudom, hogy hogyan történhetett, mert van védelmi szoftverem és nem szoktam veszélyes oldalakat látogatni. A lényeg, hogy ad-hoc jelleggel megfagy, leáll, újraindul a gép és állandóan pörgeti a procit 25%-on. Eddig azt hittem, hogy az overclocking miatt van az instabilitás, de lehet, hogy ez a kis "kórokozó" a ludas 
-
Sziasztok!
Valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy mit mentsek le, és hogyan, ha újra szeretném húzni a gépemet és nem szeretném elveszteni az f1 2013 beállításokat, mentéseket, stb?
Előre is köszönöm a segítséget.

-
Első körben próbáld ki, hogy nem húzod a procit, akkor mit ad elő.
Találkoztam már olyan esettel, hogy mindenféle tesztprogram lement hibamentesen, sőt szinte minden program, játék ment gond nélkül, aztán jött egy játék, aminek nem tetszett az OC.
Nem biztos, hogy ez a megoldás, de talán legegyszerűbb ezzel kezdeni a hibakeresést. -
Először csak próbáld meg az F1 újratelepítését, ha még azzal nem próbálkoztál.
Elismerem, hogy ez egy elég bosszantó jelenség lehet...

Nekem ilyen játékból kidobálás csak kétszer volt. Egyik alkalommal hardveres gond volt, a másik alkalommal kiderült, hogy pont besz*rt a UPC hálózata....
Szerencsére a hibák kiküszöbölésével (hardvercsere, internet megjavult), eltűnt ez a hiba még mielőtt újratelepítettem volna.
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Beleütköztem a 2011-nél. A dobozos verzió repült is a szekrény mögé...

Úgy látszik az ismerőseim és én valami extra példányt kaptunk, ahol nem száll el a mentés...

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Akkor fogd fel úgy, hogy "ajándék lónak nem nézzük a fogát". Mert lényegében "ajándékba kaptad" a játékot a CM-től, tehát pénzed nem bánja

-
válasz
--Lorant--
üzenetére
Sajnos ez egy sokak által ismert hiba, amire nagyon várjuk a javítást, de ezidáig még nem oldották meg. Manual váltósoknak nagyon zavaró tud lenni. Én is csak nézem a sebességet és a fordulatszámmérőt, és az alapján próbálok rajtnál váltani, mert hangra nem mindig lehet...
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Cinizmus volt, de látom ez sem ment át

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Szerintem írjál reklamáló levelet a CM-nek... Ők biztos igazat fognak majd Neked adni...

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Felraktál egy MOD-ot ( a gumikopásos is nem hivatalos mod). Azt tesztelte, jóváhagyta a CM, hogy működik maradéktalanul az általa fejlesztett programmal? Nem.
Akkor nem értem, hogy miért csodálkozol, ha netán a program nem az elvártaknak megfelelően működik.
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Nem erről van szó.
De, ha nem veszek meg valamit, hanem lew*rezolom, akkor nem igazán van jogalapom panaszkodni, hanem befogom a szám, hogy zavarosban halászok és örülök annak, ami van.Nem azt mondom, hogy hibátlan a 2013, de elég sok játékossal vagyok kapcsolatban és nem igazán panaszkodnak erre a mentési hibára.
A 2012-ben valóban volt ilyen, de a steam felhő szinkronizálás kikapcsolásával gyakorlatilag megszűnt.
A 2011-ben, ami még Live-os volt ott is volt ilyen gond, amiért nagyon mérges is voltam a CM-re
Hidd el, én sem vagyok szent, de ha egy játék komolyan érdekel, akkor megveszem. Inkább játszom kevesebb játékkal, de sz*vás nélkül.
A GRID 2-t pl. nem vettem meg és ki sem próbáltam, mert amiket írtak a fórumozók a megjelenés után, az lesújtó volt. Én ezzel "büntettem" a CM-t
Szerintem, ha 4 éve nyomod ezt a sorozatot, akkor annyit megérdemelnének Tőled a fejlesztők, hogy megveszed

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Olyan felhasználónak is szállt el mentése, aki nem virágboltit használ?

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Remélem csinálnak Assassin's Creed-eset is

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
"Online meg nem fogom tolni,....mert lökdösnek össze vissza,hülyén védekeznek,rosszul fékeznek ki egy előzést..."
Azért ez egy kicsit erős túlzás. Igenis vannak szép számmal játékosok, akik online nyomják és nagyon sportszerűen versenyeznek. Itt is jó néhányuk jelen van nap, mint nap.
Zárt közösségben kell versenyezni és akkor nem nagyon van esély az eszetlen lökdösődésre. Hidd el sokkal élvezetesebb, mint az AI ellen. -
válasz
werszomjas
üzenetére
Juhéééjjj
Végre!!!!! 
-
válasz
werszomjas
üzenetére

-
válasz
werszomjas
üzenetére
De mikor indul már???

-
válasz
dragonfx
üzenetére
Két gumival, egy kiállással
Lágyon rajt, és egy csere keményre.
Valószínűleg a gép nagyobb gumikopással "bünteti" a segítségek bekapcsolását. Nálam TC és az ABS is ki van kapcsolva (fék segítséget sose használtam). Meg hát billentyűzettel elég nehéz rendesen kigyorsítani és fékezni. A gumikímélő vezetéshez ennél a résznél szerintem elengedhetetlen a kormány...
Valószínűleg azért engedi csak a szárnyakat állítani verseny előtt, mert a Parc Fermé opció be van kapcsolva. Ekkor az időmérőn végrehajtott beállításokat a verseny előtt már nem lehet módosítani.
Barcalaci eszméletlenül gyors, ne hozzá mérd magad
Meg ez online idő, ami nem mindig egyezik meg az offline köridőkkel. (Ezzel persze nem Barcalaci érdemeit szeretném kisebbíteni, hanem csak arra mutatnék rá, hogy az online és az offline időket nem célszerű összehasonlítgatni. -
válasz
dragonfx
üzenetére
A 15 kör az a 25%-os verseny, ugye?
Szerintem azt simán meg lehet csinálni 1 kiállással. Mondjuk én nem billel tolom, de a lágy általában elég a tervezett kiállásig, a keményben a futam végén meg még simán marad néhány kör.A névátírás problémán a játék megvásárlása segít

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OpenWRT topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nem pozitív értelemben...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
Mármint, hogy a pedál nem a legjobb. De, ha veszel külön pedálszettet, akkor meg ott vagy, mint a G27 árban...

Egy nagy bughalmaz az egész játék...

Nem tudom, hogy hogyan történhetett, mert van védelmi szoftverem és nem szoktam veszélyes oldalakat látogatni. A lényeg, hogy ad-hoc jelleggel megfagy, leáll, újraindul a gép és állandóan pörgeti a procit 25%-on. Eddig azt hittem, hogy az overclocking miatt van az instabilitás, de lehet, hogy ez a kis "kórokozó" a ludas