- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #1287 üzenetére
Ugyan ez az én problémám is. Már a játék legelején rájöttem h ha hirtelen fordítom el a kormány egyszerűen nem tapad be az eleje. Még mindig nem az igazi mert tényleg nagyon szokni kell.
200 fokról felraktam 270-re a kormányt az egy picit segített.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Esőben érthető a javulás az új technikával, hiszen a korábbi stílusod igyekezett túl kormányozottá tenni az autót, ami a far csúszását jelenti és az autó az ív közepén teljesen készen áll a kigyorsításra. Ez a technika esőben kockázatos, csak profiknak ajánlott..
Az új pedig az íven fordulást konstans sebességgel jelenti, de itt nagyon meg kell találni az az ideális ívet azt amelynél még nem következik semmilyen csúszás, állandóan tapadnak a kerekek és ez sem egyszerű..Ez utóbbi megoldás főként esőben nyerő, jól eltalált íven adrenalinmentes gyors kanyarodást jelent.
Te profi vagy, bármelyik megoldást magas szinten teljesíted, de a szerényebb képességűeknek én a tökéletes íven való kanyarodást javasolnám ez száraz és nedves úton stresszmentes vezetést jelent, de a pálya minden méterét ismerni kell hozzá ! -
giigz
veterán
válasz
Nem tudok róla, hogy itt sok Alonso stílusú vezető lenne.
-
sith7
félisten
válasz
na, ezt kipróbálom ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest