Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Mivel nem nagyon érkezett válasz, ezért kutakodtam tovább magam, és találtam megoldást, amit gondoltam megosztok veletek, hátha valakinek szüksége lesz rá.
F1 2011 futtatása Windows 8 Consumer Preview alatt:
- El kell távolítani a már fentlévő Games for Windows - Live programot.
- Le kell tölteni pl innen egy régi verziót, telepíteni(run as admin módban, kikapcsolt UAC esetén is!)
- Telepítés végén a "launch" gombbal indítsuk el a GfWL-t, ekkor a program szólni fog, hogy frissítésre lesz szükség. Frissítsük(ha jól működik a dolog ~30Mb-os GfWL-t fog tölteni a frissítéskor)
- Miután frissítettük, ismét menjünk a "launch"-ra, és utána indíthatjuk a játékot.-Ha nem sikerül, akkor újra, és újra meg kell ismételni. Nálam akkor sikerült a dolog, mikor ezt megcsináltam, aztán felpakoltam a DiRT 3-at, annak a telepítőjéről frissítettem a GfWL-t, aztán kezdtem az első ponttól újra. A sors fintora, hogy a DiRT így se fut, de az F1 igen

Remélem tudtam segíteni valakinek ezzel.

UI.: A Win8 is legyen up to date..
-
Sziasztok!
Valaki próbálta Windows 8 CP alatt a játékot? Ez az egy, amivel nem bírok, semmit sem csinál indításra

-
Hú fiúk, nem is gondoltam, hogy ilyen hamar kiadják, október-novemberre vártam. Ez így frankó lesz
Meg ahogy olvasom az újításokat, nagyon várós 
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest