Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Mivel nem nagyon érkezett válasz, ezért kutakodtam tovább magam, és találtam megoldást, amit gondoltam megosztok veletek, hátha valakinek szüksége lesz rá.
F1 2011 futtatása Windows 8 Consumer Preview alatt:
- El kell távolítani a már fentlévő Games for Windows - Live programot.
- Le kell tölteni pl innen egy régi verziót, telepíteni(run as admin módban, kikapcsolt UAC esetén is!)
- Telepítés végén a "launch" gombbal indítsuk el a GfWL-t, ekkor a program szólni fog, hogy frissítésre lesz szükség. Frissítsük(ha jól működik a dolog ~30Mb-os GfWL-t fog tölteni a frissítéskor)
- Miután frissítettük, ismét menjünk a "launch"-ra, és utána indíthatjuk a játékot.-Ha nem sikerül, akkor újra, és újra meg kell ismételni. Nálam akkor sikerült a dolog, mikor ezt megcsináltam, aztán felpakoltam a DiRT 3-at, annak a telepítőjéről frissítettem a GfWL-t, aztán kezdtem az első ponttól újra. A sors fintora, hogy a DiRT így se fut, de az F1 igen

Remélem tudtam segíteni valakinek ezzel.

UI.: A Win8 is legyen up to date..
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest