Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgeri80
csendes tag
Váratlanul megérkezett már a várva várt G27-em. Ami a nagy szívfájdalom,hogy nem tudom ma sokat tesztelni,mert este céges buli
Szükségem lenne Logitech profile beállításra kiindulópontnak. Néztem gocomplete oldalon Steady beállításait, viszont ott nincsenek profile beállítások. Valaki tud segíteni aki ilyen kormányt használ?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 2x12 GB-os DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szükségem lenne Logitech profile beállításra kiindulópontnak. Néztem gocomplete oldalon Steady beállításait, viszont ott nincsenek profile beállítások. Valaki tud segíteni aki ilyen kormányt használ?