Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Motaba78
üzenetére
Próbáld meg DigitXT beállítását.
-
Steady74
addikt
válasz
Motaba78
üzenetére
más egy TT-s kört nyomni és egész más csapatban, mezőnyben, tele ismerősökkel.
Hiába jó ez az idő, tegnap mentünk suzukában egy versenyt, és nem tudtam tartani a lépést hermanyi kollégával. Igaz idő előtt ki kellett lépjek, de gyorsabb volt. No de majd rámegyek arra a pályára is

Mellesleg jegyzem meg, Koreában nagyon sok kört mentem, 2010-ben kb 1000-et TTben.
-
nepszter1
addikt
válasz
Motaba78
üzenetére
c:/users/fhnév/documents/my games
de ha rendszert raksz újra akkor a gfwl miatt ezeket is mentsd le
:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed… -
polonic
félisten
válasz
Motaba78
üzenetére
Igen, tudom, hogy te azzal tolod.
Ma lett egy xbox kontrollerem. Ki is próbáltam. Jobb irányítani, már csak azért is mert ugye analóg módon működik. De rohadt nehéz még számomra. DiRT 3-ban is katasztrófa vagyok, az előző teljesítményhez képest.
Egyébként, ha xbox vezérlőre van állítva, akkor nem is lehet átállítani semmit.(#1732) giigz
Ha megtanulja és belejön az ember, akkor szerintem jobb lesz. Mondjuk ez hosszú idő lesz, ahogy én látom.

Nem tudom, hogy egy 2 ezre gamepad milyen lehet. Én vezetékes xbox kontrollert vettem elég jó áron.
A split screenhez nem kell kettő gamepad. Elég egy is, a másik meg tud billentyűzeten játszani. -
Xirtam
veterán
válasz
Motaba78
üzenetére
Rám szaladtál!

De nembaj, Inkább az a német srác aki agasztott egész futamon. Olyan köridőt ment, hogy kamilláztam. Rontotta csak a statisztikámat!

Ha van kedvetek tolhatunk egy igazit valamikor. Csak mert a külföldiektől akiknek 100-as a pingje agyvérzést kapok. Meg a sportszerű vezetésüktől is!

Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van a qrva drága, meg a low budget...