Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Steady74
addikt
nem tudom lattatok-e de tele van a jatek egy csomo ertelmetlen grafikai f@szsaggal. nurburgrong celegyenes utani kanyarban pordultem meg es orral alltam a kerites fele, es. mit latok... fucsomokat fuj a aszel, azok meg lengedeznek, illetve hebe-hoba vagy nyarfaszoszt vagy pittypang viragot fuj
a szel. kerdem en: mi a tokomnek kell ilyen semmitmondo sz@rsag, ami csak a teljesitmenyt veszi el, de lathato eredmenye nincs??? Mondom mindezt ugy, h 6990-nel nem tudok elvezheto szinten jatszani teljes reszletesseg mellet.Ja, talaltam valamit a CMnek a zsebemben: ..i.

-
makkai
aktív tag
Végül is a TT-is beállításokkal is tudok menni,de azért nem az igazi.
Ha dupla tojást teszek a gázpedál alá, és finomabb iveket írok le a kanyarokban, akkor egész jól lehet menni esőben is, de a jó beállítással gondolom sokkal jobb időt lehet menni.
Össze akarok gyűjteni esős beállításokat, mire belekezdek a karrierbe.
Csak addig nem akarom elkezdeni, amig nem lesz hozzá magyarítás. Jó lenne érteni a kérdéseket, meg a válasz lehetőségeket az interjúknál
-
makkai
aktív tag
Nekem meg pont a 2010 -ben a gyors beállításoknál a leggyorsabbal, vagy 1-el visszább "viszonylag jót" tudtam menni. pl. Melbourne-ben kanyarnál vonalvezetéssel és autómata váltóval, a többi segítség kikapcsolásával és szimulációkkal 1:25 - 1:26 -os időket futottam szabadedzésen és futamon.
A 2011- es gyorsbeállításoknál ugyanezekkel esek kelek a pályán, 1:28- nál nem tudok jobbat menni. pl. a célegyenes előtti ráfordító elötti balosban állandóan megforog elvett gáznál. Trihorn beállításaival viszont rögtön 1:24 elejét mentem, atom stabil a fent említett kanyarban is. Verseny végén friss lágy gumival már 1:22:9-es időt mentem.
Tudom, hogy a jobbakhoz képest ez még mindíg nagyon gyenge idő, de hogy Én a Trihorn beállításaival egyből 4 mp-el jobbat mentem, még engem is meglepett. -
Új hozzászólás Aktív témák

- Filmvilág
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kormány windózos beállítása?

(most már nem sikerül