Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Steady74
addikt
nem tudom lattatok-e de tele van a jatek egy csomo ertelmetlen grafikai f@szsaggal. nurburgrong celegyenes utani kanyarban pordultem meg es orral alltam a kerites fele, es. mit latok... fucsomokat fuj a aszel, azok meg lengedeznek, illetve hebe-hoba vagy nyarfaszoszt vagy pittypang viragot fuj
a szel. kerdem en: mi a tokomnek kell ilyen semmitmondo sz@rsag, ami csak a teljesitmenyt veszi el, de lathato eredmenye nincs??? Mondom mindezt ugy, h 6990-nel nem tudok elvezheto szinten jatszani teljes reszletesseg mellet.Ja, talaltam valamit a CMnek a zsebemben: ..i.

-
makkai
aktív tag
Végül is a TT-is beállításokkal is tudok menni,de azért nem az igazi.
Ha dupla tojást teszek a gázpedál alá, és finomabb iveket írok le a kanyarokban, akkor egész jól lehet menni esőben is, de a jó beállítással gondolom sokkal jobb időt lehet menni.
Össze akarok gyűjteni esős beállításokat, mire belekezdek a karrierbe.
Csak addig nem akarom elkezdeni, amig nem lesz hozzá magyarítás. Jó lenne érteni a kérdéseket, meg a válasz lehetőségeket az interjúknál
-
makkai
aktív tag
Nekem meg pont a 2010 -ben a gyors beállításoknál a leggyorsabbal, vagy 1-el visszább "viszonylag jót" tudtam menni. pl. Melbourne-ben kanyarnál vonalvezetéssel és autómata váltóval, a többi segítség kikapcsolásával és szimulációkkal 1:25 - 1:26 -os időket futottam szabadedzésen és futamon.
A 2011- es gyorsbeállításoknál ugyanezekkel esek kelek a pályán, 1:28- nál nem tudok jobbat menni. pl. a célegyenes előtti ráfordító elötti balosban állandóan megforog elvett gáznál. Trihorn beállításaival viszont rögtön 1:24 elejét mentem, atom stabil a fent említett kanyarban is. Verseny végén friss lágy gumival már 1:22:9-es időt mentem.
Tudom, hogy a jobbakhoz képest ez még mindíg nagyon gyenge idő, de hogy Én a Trihorn beállításaival egyből 4 mp-el jobbat mentem, még engem is meglepett. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kormány windózos beállítása?

(most már nem sikerül