Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
Pedig elég sanszos, nade majd kiderül... Lehet lemaradtam itt a keleti bölcsek bűvöletében, de a ligával kapcsolatban végül sikerült valami megállapodásra jutni? Olyan jó lenne már elkezdeni! Pecs ide vagy oda, én is bűn rossz köröket megyek, de jól van az...Ligázzunk már!

-
Steady74
addikt
Sir, tedd képbe magad, exkuzáld magad, hiszen 11 óra körül jól fog esni egy két banán

-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Ha gondolod adok egy telefonszámot, ahol 2 nap alatt kiveszik

Gondoltam egyet ma reggel, hogy képpel alátámasztva mutatom be a TT - Time Trial menüjét a játékból kilopott képpel. Erre ez a nyüves f@sz játék exe hibával leáll. Az indítás menete a szokásos, enter végig, kivéve a press start-nál, ott a kormányon a megszokott gombot nyomom. Exe hiba. Kipróbáltam, hogy csak a kormányon nyomogatom a gombot végig, ott is exe hibával száll el. Ha végig entert nyomok, simán bent vagyok a menüben, csak hát az összes kormány beállításom veszik el. Hogy a fenébe képes egy program ennyire hektikus lenni

Hobo, megelőztél

-
MC HOBO
aktív tag
A 2011-ben is Time Trial...
-
makkai
aktív tag
Tegnap nekem is volt dolgom egy német "agresszív lámával".
Montreálban, az utolsó körben, utólértem a hosszú egyenes elején( köszönhetően a friss szuperlágy gumiknak - lággyal nyertem meg az időmérőt
- és a mix3 üzemanyagnak , DRS + jó sok KERS-el kivágok mellé jobbra szélárnyékból, felken a palánkra, de nem úgy finoman terelgetve, hanem hírtelen kormánymozdulattal,, mondom, jó akkor majd balról, ugyanezt eljátszotta, úgyhogy a sikánnál nem tudtam megelőzni.
De hab a tortán, hogy ezért (vagy másért) 20 mp. büntit kapott, úgyhogy bukta a második helyet.Szerk.: Amúgy már javulnak az időim, segítségek nélkül (kivétel autómata váltó és kanyaroknál szamárvezető), simekkel, versenyben 1:09:813-at futottam.
-
Steady74
addikt
Áh, Sir

Nem volt időm átolvasni mindent, kisebb cikket fogalmazok éppen, ahhoz kell a kapacitás

Este kipróbálom ezt a beállítást. Nüris időmet nézted? Van benne vagy 5-7 tized simán, mert persze éppen mikor kellett megszakítanom egy top körömet.. mikor 6 tizeddel voltam beljebb a pb-nél

Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. bocsanat Sir, igazad van es elnezest.

Áh, ez tényleg durva!