Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz
skylaner
üzenetére
Tudom nem acélos de ennyi megy,holnap felveszem videóra....aztán kielemezhetitek

Hiba nélkül végig tudok menni minden féktávom jó ha elfékezem az már másodperc bukás,viszont akárhogy nyomom nem megy jobban.Ha lenyesek egy kanyart amit nem vesz észre a gép akk tudok csak javbitani.De igy sincs meg a pole idő.
Elképzetlhető hogy a többi kocsi lett fejlesztve és én nem kaptam meg mivel csak 2es pilota vok a csapatnál?Az előző verseny előtt monmdta a mérnök hogy a schumi kapott uj fejlesztéseket amiket éncsak később kapok meg de az utána lévő versenyt is simán megnyertem.Mostmeg ez van.
Amugy xboxon nyomom kontrollerrel,vinyóról gyári játékkal.Most nincs lelkierőm nekiállni, a house meg az igy jártam anyátokkal uj része jobban izgat
,de még lehet éjjel vagy holnap kipróbálok egy időmérőt careeren kivül a mercivel ugyanugy rosberg kocsijában,megnézem ott mit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple MacBook MC9E4MG/A (Bontatlan)
- Eladó Belépő Ryzen Pc
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

,de még lehet éjjel vagy holnap kipróbálok egy időmérőt careeren kivül a mercivel ugyanugy rosberg kocsijában,megnézem ott mit tudok.