- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Én a real pitcam-et tettem fel, de abban a mappában is van még három almappa.
A neveikben a FOV a field of view, tehát hány százalékban láss a sisakodból kibámulva, én azt hiszem a 60-ast tettem fel.
Azokat kell a cars mappa tartalmára rámásolni, azt előtte ott lemásoltam cars.bak néven, kitudja mi lesz
Az actionmap-et pedig szintén biztonsági mentettem, és azt is lehet felülírni, abból csak egy van a rar gyökerében.Ha minden jól megy, akkor így már jó is vagy, de ha úgy érzed, hogy túl sokat fordul (pl a 90 fok kicsit túlzás
), akkor a játékból kilépve az actionmap mappában keresd meg a te kormányodnak megfelelő nevű xml-t, és abban ezt a részt keresd ki:
<Action actionName = "Look Left" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalLower" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
</Action>
<Action actionName = "Look Right" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalUpper" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
</Action>és mindkét saturation-t emeld meg érzéssel (nekem 4-ről lett 9-re emelve). Tehát minél nagyobb a saturation, annál kevesebbet fordul.
Ezután viszont ne menj bele a controller setupba, mert ráment egyet, és aztán emelheted még tovább, én így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest