- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
azt hiszem mindent leírtam tehát akinek 11-12k ja van házra sztem vegyen nyugodtan Codegent!! egy szakértő több éve rendszerfentartó(Codegen) tapasztalattal.
Mivel unalmas lenne, csak egyetlen topicból idézném a hozzászólásaidat...''szakértő...rendszerfenntartó''...
[link]
[link]
És ami abszolut idevág:[link] -
didyman
őstag
Amíg a gef6200 a 8800 árnyékában nem gagyi, hanem csak kisebb teljesítményű, azzal semmi gond sinc. De ha ócska hűtéssel szerelik, pukkadós kondikkal, vagy alulméretezett VRM-mel, akkor az már kicsit más tészta, nemde?
leírtuk már pár helyen, a CG az irodai gépekhez még elmegy, ahol nincsenek nagyon igénybe véve, de a minőségük rettenetesen szóródik.
Szánalamas belük van. Tegnapi nagykeres látogatásom során egy halomban volt 300 és 350W-os piros címkés. mindkettő típusszáma 200XA volt. A régi, 250-esek típusa is 200X volt, míg a 400-as szerverházhoz kapott, normálisabb verzióé 350X és a korábbi 350W-osoké 300X. A következtetést vonja le mindenki.
A másik: A táp büszkén hirdeti, hogy ő ATX2.03-as. Ehhez képest van egy 12V-os ága, papíron 16A terhelhetőséggel és csont ugyanaz a bél, mint a korábbiaknak.
Halomban álltak, nem azért voltak szervizasztalon, mert jók voltak.
A Maxx ára+ a Codegen ára túlmutat egy Chieftec GPS árán, ami fényévekkel jobb. A Maxx működőképessége erősen megkérdőjelezhető sok esetben, nem ideális, nem véd kellően, nem megbízható a működése. -
(Bundás)
addikt
Amúgy egy Codegen 450W nagyjából egy árban van egy 300 Wattos FSP táppal, ami bizton elvisz mindent, akkor miről beszélünk?
Másrészt, mint laikus beszélhetnénk a fogyasztásról. Kiváncsi vagyok milyen meleg levegőt fúj ki az a Codegen a ütős konfigod izzasztó tehelése alatt, olyan 750 Wattot szippanthat ki a konnektorból 250 helyett. -
(Bundás)
addikt
Szakértelmed a tápegység belsejébe valószínű nem terjed ki. Ne vedd személyeskedésnek, pedig az, de nekem se.
A Codegen házzal nincs semmi baj, azt lehet ajánlani, de hogy EZT, mint tápegységet ajánld azoknak, akik tuningolni akarnak és biztonsággal használni a gépüket az egyszerűen nevetséges és egyben felháborító.
Azért mert Codegen arkangyal vigyázott ráz nem lehet e műremeket csodának nevezni és hasonlítgatni egy normális tápegységgel. Szerinted nincs semmi különbség a kettő között? Laikus szemmel elég, ha rárakod a mérlegre a kettőt.
Valószínű a PH! szakemberei is, azért NEM ajánlják e tápegység vásárlását, mert TÖBB munkára van szükség javításuk terén, vagy mi? Mi hasznuk lenne belőle? -
RexpecT
addikt
Nekem regebbi konfigommal voltak olyan gondok hogy X idő után ujraindított(általában ritkán), csak ugy spontán(ebben is egy 400W os Codegen volt)!
Vettem egy uj konfigot mondom most nem erdekel az a + 5 k , ennyit megér a nyugalmam!
Azóta boldog tulajdonosa vagyok egy Chieftech 400 W -os tápnak, semmi gondom sincs vele!
Szóval kinek a pap kinek a paplan!Én azt mondom hogy erre nem kell sajnálni a pénzt!
Ráadásul ha hozzáadod a tulfeszvedo arat a Codegen táphoz akkor már csak 2 k kell ahhoz h megvegyél egy Chieftech tápot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest