- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Most te viccelsz? Ha egy azonos márkát táppal árulnak akkor nem szokták kicserélni a tápot akkor táp nélküli házat kell venni és azt teszel bele amit csak akarsz."
Eddig még egyetlen bolt sem tiltakozott, amikor a táp cseréjét kértem. Levonták a Codegen táp árát, hozzáadták az FSP-ét vagy a Chieftec-ét.
Csak akkor nem tudták megoldani, amikor olyan táp van a házban, amit külön nem forgalmaznak. (Valami ColorsIT, vagy Deer volt ilyen, ha jól emlékszem.)"Akár hiszed akár nem az összes elektronikai egység rosszabbul működik a kezdeti időszakban pld az erősítők hallhatóan zajosabbak egy idő kell amire a folyamatos elektronáramlás folytán módosul a kristályszerkezet és simább a működés"
Ez nem hit kérdése, hanem TUDOM, hogy nem így van."És tudod a csapágyak is bejáratódnak 32dB volt a táp zaja indításkor most 28dB"
A Codegened ventijében golyós csapágy van. Ennek a zaja a teljes élettartama alatt folyamatosan nő. Én sokkal inkább a táp fordulatszám szabályzójára tippelnél, mint a zaj csökkenés oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest