Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
-
salazol
őstag
Az ADSL-t csak az ár összehasonlítás miatt írtam. Hogy 1 hónap alatt kifizetem egy Chieftec árát. A Chieftecet meg sok évre veszem.
A Codegennél egyébként van rosszabb, de egyilyen konfigot, mint a tiéd, érdemes védeni. Ha megszalad a táp, akkor 5 Chieftec árát dobhatod ki, mert a füstös csip nem garanciás. -
salazol
őstag
A PFC-ről találsz itt a fórumon nagyon komoly fejtegetéseket, lényeg, hogy nincs rá túl nagyszükség, a géped attól nem lesz jobb, csak kevesebb zavart kelt az elektromos hálózatban. Olvasd el a prohardver nagy táptesztjét is, érdemes. Az alapján választottam én is tápot, nem bántam meg.
Most a hétvégén vettünk egy havernak ilyen tápot:
Azona PS-400WP bruttó 7418 Ft.
Ez nem egy Chieftec az tény, de a codegenhez képest más kategória. -
salazol
őstag
Mi? Nekem meg ilyen procira meg ilyen videókarira nincs, viszont chieftec tápra költöttem. Ez olyan, mint amikor 250 lóerős sportkocsit veszel, de csak használt barum gumikat teszel rá, mert nincs pénzed.
Nem megsérteni akarlak tényleg, de ha házat építesz, ott se az alapon spórolsz, ha magadnak építed. -
salazol
őstag
Ez elég sok szvsz.
Sajnos az okozza, hogy nagyon leterheled az 5 és 3,3 V-os ágakat, azoknak esne a feszültsége ezért a szabályzókör növeli. Az olcsóbb tápokban a szabályzókör közös ezekre a feszültsgekre, ezért a 12 V megnő, mert annak a terhelése nem változik.
Részemről megijednék ekkora növekedéstől.
A 13,4 is túl van a 10%-on is, tehát nagyon sok.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő