Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Aktív témák
-
HEro
tag
Húú! nincs baj! csak a multi méterrel (ilyen pechet)! ja és persze a progival is!
Apu most ért haza és megnéztük az ő hiperszuper multiméterével és 'csak'' 12,7V korül van! Nekem is néha ujraindult A gép főleg War3-nál full grafikáva! :) De én az alalapra gyanakodtam! egy bios frissítés csodákra képes! :) Azóta nem indult ujra, talan egyszer?! -
HEro
tag
A francba már 14,5! és szerintem nem fog csökkenni! de a progi ˇcsak 13.1ˇ-et jelez ki!
-
HEro
tag
Egy chietef táp mennyi? mondjuk 350W-os?
-
HEro
tag
Eddig azt hittem hogy aCodegen tápok jó minőségüek!
Az előzővel nem volt semmi gas! -
HEro
tag
Hoppá! a multiméter 14.2V jelez! :( Garanciába kicserélik ugye?
-
HEro
tag
A cdolvasóm pont 2Hete ment tönkre! de már előtte is eléd ritkan tudta beolvasni az egyik kicsit! karcos CD-met! :(
-
HEro
tag
Asus Pcprobe progival!
-
HEro
tag
Hali! van egy codegen 300w-os tápom és 12v helyett 13,4V ad néha még 13,8V ot is!
Ez még tűrhető? Vagy már sok? A 13,8V általában akkor jelentkezik amikor a 3dmark03-at futtatom! Vagy sokat játszok!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest