Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
HEro
tag
Húú! nincs baj! csak a multi méterrel (ilyen pechet)! ja és persze a progival is!
Apu most ért haza és megnéztük az ő hiperszuper multiméterével és 'csak'' 12,7V korül van! Nekem is néha ujraindult A gép főleg War3-nál full grafikáva! :) De én az alalapra gyanakodtam! egy bios frissítés csodákra képes! :) Azóta nem indult ujra, talan egyszer?! -
HEro
tag
A francba már 14,5! és szerintem nem fog csökkenni! de a progi ˇcsak 13.1ˇ-et jelez ki!
-
HEro
tag
Egy chietef táp mennyi? mondjuk 350W-os?
-
HEro
tag
Eddig azt hittem hogy aCodegen tápok jó minőségüek!
Az előzővel nem volt semmi gas! -
HEro
tag
Hoppá! a multiméter 14.2V jelez! :( Garanciába kicserélik ugye?
-
HEro
tag
A cdolvasóm pont 2Hete ment tönkre! de már előtte is eléd ritkan tudta beolvasni az egyik kicsit! karcos CD-met! :(
-
HEro
tag
Asus Pcprobe progival!
-
HEro
tag
Hali! van egy codegen 300w-os tápom és 12v helyett 13,4V ad néha még 13,8V ot is!
Ez még tűrhető? Vagy már sok? A 13,8V általában akkor jelentkezik amikor a 3dmark03-at futtatom! Vagy sokat játszok!
Aktív témák
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nyaralás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest