Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
Lúdvérc
csendes tag
Úgy tudom, hogy a Codegen tápok viszonylag jónak mondhatók. Mondjuk az én helyzetem nem biztos, hogy ezt bizonyítja...
Még nem olvastam el a fórumot, mindjárt hozzáfogok. :)
Az a probléma, hogy a gépemnek egyébként semmi baját nem észlelem, ha nincs benne a Samsung vinyó, sosem volt eddig magas a feszültség, és a táp sem tett tönkre semmit... -
Lúdvérc
csendes tag
Üdvözlet!
Van egy 160GB-os Samsung vincseszterem (sulinetes), és olyan problémával küzködök vele, hogy időnént leáll, pl. egy Linuxot sem tudok rá feltenni, Reset után BIOS nem ismeri fel. Aztán a szervízben volt kb. 4 hétig, és mire végre visszakaptam, szomorúan (inkább dühösen) állapítottam meg, hogy semmi sem változott, most is ogyanolyan hibásan működik, mint ezelőtt. Viszont: miután kivettem a nevezetes vinyót a gépből, és a régi Maxtoromról indítottam a Windowst, egyből mutatta magát az Asus Probe nevű progi, ami szerint a feszültségértékek magasak, a 3,3V az 4V körüli, a 12V pedig 15V lett. Kikapcsoltam, aztán újraindítás után visszaállt minden normál értékűre. Nos, arra gondoltam, hogy ez a kilengés nem-e a Samsung vinyó hatására következett be, vagyis talán nagyon megterhelte a vinyó a tápot; és amiatt voltak a magasak az értékek. Szóval, nem-e a táp a hibás, vagy kevés? Egyébként 300W-os Codegen.
Aiknek van ötlete, annak előre is köszönöm!
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest