- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Lúdvérc
csendes tag
Úgy tudom, hogy a Codegen tápok viszonylag jónak mondhatók. Mondjuk az én helyzetem nem biztos, hogy ezt bizonyítja...
Még nem olvastam el a fórumot, mindjárt hozzáfogok. :)
Az a probléma, hogy a gépemnek egyébként semmi baját nem észlelem, ha nincs benne a Samsung vinyó, sosem volt eddig magas a feszültség, és a táp sem tett tönkre semmit... -
Lúdvérc
csendes tag
Üdvözlet!
Van egy 160GB-os Samsung vincseszterem (sulinetes), és olyan problémával küzködök vele, hogy időnént leáll, pl. egy Linuxot sem tudok rá feltenni, Reset után BIOS nem ismeri fel. Aztán a szervízben volt kb. 4 hétig, és mire végre visszakaptam, szomorúan (inkább dühösen) állapítottam meg, hogy semmi sem változott, most is ogyanolyan hibásan működik, mint ezelőtt. Viszont: miután kivettem a nevezetes vinyót a gépből, és a régi Maxtoromról indítottam a Windowst, egyből mutatta magát az Asus Probe nevű progi, ami szerint a feszültségértékek magasak, a 3,3V az 4V körüli, a 12V pedig 15V lett. Kikapcsoltam, aztán újraindítás után visszaállt minden normál értékűre. Nos, arra gondoltam, hogy ez a kilengés nem-e a Samsung vinyó hatására következett be, vagyis talán nagyon megterhelte a vinyó a tápot; és amiatt voltak a magasak az értékek. Szóval, nem-e a táp a hibás, vagy kevés? Egyébként 300W-os Codegen.
Aiknek van ötlete, annak előre is köszönöm!
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest