- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#81556480 #879 üzenetére
igazából mindegy is lenne, mert tanfolyam után kezdő vagy és pár év tapasztalatot magadra kell húzni valahogy mielőtt nekiállsz rárepülni mindenféle állásra.
tanfolyam után elég korlátozottak a lehetőségeid, mert nincs túl sok hirdetés ahol nulla év tapasztalattal keresnek embert. mindenkinek a kész kell majd.de konkrétabban a "válasz": én még csak sima cnc forgácsoló tanfolyamról hallottam eddig ahol az alap forgácsolói technikákat próbálják oktatni(marás, eszterga de főleg ez utóbbi) a többi forgácsoló technológiákkal 10 percnél többet szerintem nem foglalkoznak nagyon.
ált. az adott cégnél tanulod meg ha épp olyan területre sodor az élet folyama
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!