Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezuvius
őstag
Droidrol->ios-re miert nem engedi az atvitelt?
-
dragonfx
veterán
nehezen akar igy is ez a barbarking összejönni.

én szeretem a minion meg a hog.ot valszeg ezért. -
Seat18
tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Segítek

-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Az istennek se akarja feltölteni, annyi a lényeg, hogy azt irja, hogy az első drillt csak th8on kapod meg.
Ui: rossz kommentedre írtam a választ.
-
dragonfx
veterán
válasz
markussandor
üzenetére
20 perc alatt 8an.
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN
üzenetére
aha akkor eza hóesős update.be van.mert a wiki hun még 1 órát ir.
köszke skacok nehezen jön össze mert letámadnak ért,e ölnek érte.
csináltam egy klán.t facebook csoport alapján egy igencsak jó mondhatni már haveri társaság, csak aktív tagokat várunk, akik szeretnek és akarnak warozni. fb csoport nem kötelező.
egyenlőre th6+, lvl40+ 1100 trofi+ ba van meghúzva a határ, ennek mi megfelelünk tagok.
most indultunk amint megvan létszám.indul a war.
aki chatgazdag, esetlegesen játékon túli barátságos légkört keres szeretettel várjuk.
elder, co rang aktivitásfüggő. donate arány nem horror. -
dragonfx
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Nekem a g860on.jol megy.
A.barbarking mennyit alszik,regenerálodik ha ko.ra verik?mitől függ?van dark vonzata? -
válasz
DiamondBack
üzenetére
és r0by:
Hát a10-4600m van a gépben nem akadozik a bs, de néha megröccen csak a teljesítmény igénye azért zavar, mert más teljesítményigényes program futását rontja (pl.: warthunder). A procim nincs sok vt-s dologgal ellátva aidában 2 mező volt megjelölve támogatottként, meg biosba be van kapcsolva a memória virtualizáció. Másik gépet meg egy emu miatt nem fogok venni., úgy hogy akkor marad a bs. Köszönöm a tippeket.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Mindet próbáltam, ha nagyon akarod ezt az emu dolgotjobban jársz ha a BS alá teszel erősebb vasat. C2d-vel laggolt, akadozott, nem mindig lépettt be, i5-el meg szalad. A többi emu kalap szart se ér, volt amit fél napig csináltam de a playt nem lehetett feltenni rá, anélkül meg...
-
A bluestacks kicsit eszi az erőforrásokat, meg néha nem csatlakozik fel. Van olyan emu ami jobban megy nála?
-
Nincs valami jó GYIK magyarul valahol a játékról? Topik fejlécbe a tapasztaltak nem írnának valami jó összefoglalót a játékról?
-
asasasas
csendes tag
Sziasztok!
A clashofclansbuilder.com-on található falvakat tényleg be lehet valahogy importálni a játékba? Bluestacks-szal is?
Ha igen, hogyan? Köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
Aktív tagokat keresünk az Idegenlégió klánba #9GYPL9PV
Követelmények, alapinfok:
- összeszokott, hónapok óta együtt játszó klán vagyunk
- erős TH7-től felfele várunk mindenkit
- donate 1:1, ha nincs Archer lvl5, kevesebb is elég
- war heti 1-2 alkalommal, közös megegyezés alapján
- ha nem érsz r warozni, keresés idejére kilépsz
- próbáljuk egymást segíteni, gyengéket rendesen donatoljuk waron
- rusholt TH-t nem szeretjükRemélem jöttök páran, nem bánjátok meg

-
szente80
aktív tag
Sziasztok.Tudnátok segìteni? Van 2db clash of clans loginem amit eddid két külön telefonrol játszottam 2 külön email cimmel.Megoldható lenne hogy ezt 1 telóról csináljam tovább? Próbáltam google+ on váltogatni az email címeimet de mindig csak az eredetileg felrakott első loginnal lép pe a játékba.
-
SiZo
tag
Nem kezdő klanunkba keresünk megbizható tagokat. Magyar klan ranglistán 100. hely kornyeken vagyunk. Heti egy cw, de azt komolyan vesszük. Minimum lvl50, vagy felette, jo hangulat, nagy aktivitás. Ha érdekel gyere, köztünk a helyed: Hun Mki Aktív
-
-
-
-
dragonfx
veterán
amugy ja igene ste jöünnek jok igy 8körül miközbe irok most is gyűlik a sereg bluestackson.

amicsik ilynekor jönnek fle ugye időeltolodás miatt.
lehet uj klánt kell keressek.
lvl40, 1200+ trofi...th7nekem 380 de én azért olyan hardcore.ba nem tolom.
akkor ráugrok valamelyikre trofiért. vagy arany avgy elixir valamit bedob.
amikor th5ösként felakartam menni 1250ig a gem miatt. na az huzos volt.nulla haderővel. 1200nál..csak olyanokat kerestem akik sarokba kirakták.
-
N77
csendes tag
Sziasztok,mindenkit szeretettel várunk a Winners nevű klánba!
Minimum trophy:600
CW(Clan War):minden pénteken(sűrűbben is)
10-en vagyunk eddig.
Clan Tag:#9Y8URG8
Szabályok: NE káromkodj, meg ilyenek...
Nemrég jött csak létre.
Nem én vagyok a leader, csak member vagyok, de a leader-rel ismerjuk egymást,az ő engedélyével írom ki.
Ja, és az aranyszabály:ha nem donate-zel, ne is kérj! -
Bluestacksen ki akartam próbálni, hogy ne a telefont nyomkodjam állandóan, de ha program állandóan elsötétül, valaki futott bele ilyenbe? Volt hogy ment elég jól aztán mikor beléptem fekete lett.
-
Shandor94
csendes tag
Nekem kétszer jött eddig 450/450-es falu.
De néhány hónap múlva komolyabb lootot is el lehetlesz kapni. Addigra lesznek elhagyatott 12-es bányák/kollektorok
-
dragonfx
veterán
én is ezt cisnálóm főleg akik kinnhagyják, amcsik általában, törökök...
csak barbár és archer...goblin gyenge....
kiraksz 2 giantot.lőjjék azokat. utána kiraksz 40-40 barbár archer az adott kinti területre.
u.i.:az a pörgetés 10e inkább nem?
voltmár igy 200/200 is.
egyik clantagnak 450/450...brutál
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Részvétem...

-
Seat18
tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Nekem 100 Barbi, 100 Archer jött be. Nagyon régen csak ezekkel járok lootra.
Titok abban, rejlik, hogy pörgetni kell. Gyakran 100k goldot is elpörgetek. De átlagban 100k-100k Gold,Elixir mindig jön 10 pörgetés után. 20 percenként lehet támadni. Ez nagyon megéri.Olcsó sereg, Gyors utánpótlás.
Csak arra kell figyelni olyan kifosztható falut kell találni ahol nagyrészt kívül van a nyersi
Seat

-
dorqa95
csendes tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Hát akkor csak sajnálni tudom, mert ennél jobb játékot nem igen talál mostanság

-
DiamondBack
senior tag
Sajnos nekem általában az van hogy kevesebb fogad mint amennyivel kiléptem

-
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Hm.. tegnap volt olyan, hogy 6k aranyam volt mikor kiléptem és amikor később be akkor 7k. Most ez így nekem fura.
-
DiamondBack
senior tag
golem+wizard+healer+hősök most ez válik be

-
SarlatanNo1
csendes tag
aktív játékosokat várunk klánunkba Th6 színtől HUNGARY Team
-
SarlatanNo1
csendes tag
Sziasztok aktív játékosokat várunk klánunkba Th6 színtől HUNGARY Team
-
válasz
dorqa95
üzenetére
igen van védelmem még írtam is. Nem igazán értem a bányákat most. Ugye tegyük fel óránként termel a bánya 1000 nyersit ott a raktár és a bányák is tárolnak x értékű nyersanyagot, de a bányákból megy a raktárba is nyersanyag. Hosszú építkezésem nem volt, alapvédelmem még van akkor miért nem töltötte a raktárat?
A village editor mire jó (még nem jöttem rá) ? -
HaliHUN
tag
Barch elixírért, GiWi darkért.
CW-n:
Drag attackok
Hog attackok
Ezek kombinációiGoWiPe (még gyakorlom)
HoLo (még gyakorlom)TH8
-
dorqa95
csendes tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Az lehet de az airdef. duplán sebez rájuk. Na mind1, ha neked ez vált be használd ezt

-
SarlatanNo1
csendes tag

-
SarlatanNo1
csendes tag
Aktív segítőkész tagokat várunk haladó klánunkba HUNGARY Team
heti 2 x van Clan War amibe kötelező támadni , minimum Th6 szint.
Elder 250/ seanson.
És természetesen illik magyarul beköszönni

, -
Tegnap kezdtem a játékot még védettségem van, lefekvés elött még építkeztem kicsit és most hogy ránéztem a játékra a bányáim nem igazán termeltek éjjel. Ez most hogy működik?
-
dorqa95
csendes tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Igen zh6-nál nem érdemes még ballonokat használni, majd csak ha elérik a lvl5-ös szintet.
Én is inkább a gianteket ajánlom neked, mert erősebb és több élete van, valamint 4x annyi készül el azonos idő a latt a giantból mint a ballonból
-
hrvp
aktív tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Ballonokat hamar leszedik, én inkább 18 óriást vinnék, 20 goblint és 35 íjászt. Nekem legalábbis lootra giant sereg sokkal jobban bejön.
-
lezuvius
őstag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Barch

-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Köszi, de már Seatékhez csatlakoztam

A kódot pedig a Search Clans résznél bepötyögöd, és láss csodát.
Rázzuk fel a témát: Ki, hány, és milyen katonával szokott támadni, és ezek használatakor mire megy, illetve hanyas a TH-ja?
Kezdem: TH6
Lootolni szoktam, vagy ezt viszem CWre (a sereg drága, úgyhogy mint a Nagyok, 200-300 ezres lootokat keresek
)
A sereg pedig:
- 2 (3*) giant: figyelemelterelés+air defense minél hamarabbi leszedése
-30 (3*) Archer: Az előbbi kettő+ a mapszéli körömpiszkok leszedése
-20 (3*) Balloon: Ha az air defense le van szedve, ezek indulnak is a többi leszedésére, tulajdonképp ezek a fő támadók
-2 healspell, ha az air defenset nem sikerül leszedni, továbbá a wizardtowerek és airbombok miatt a balloonokra.Ez így cirka 100 ezer elixir, ami borzasztó sok, gyakran szinte mínuszba jövök ki, vagy amikor nem, akkor is kb. 1000-100000 között van a nyereségem, bár inkább az előbbi felé tendál.
Van valakinek ötlete, hogy TH6-on, 145 férőhellyel mi a leggazdaságosabb hadsereg lootolni?

-
dragonfx
veterán
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
ment privi ha gondolod.

ez a szám alapján hogy lehet keresni?
-
Seat18
tag
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Nah, téged keresünk

#8PUQURUP
Üdv: Seat

-
Chuzzlee803
aktív tag
Sziasztok!
Új klánt keresek, mivel a jelenglegiben, ahol vagyok, nem engednek CWzni, a donate-ért pedig leszidnak, hogy jaj így meg úgy
. Elegem lett ebből, úgyhogy keresek egy klánt, ahova:
-TH6-osként nem a leggyengébb, de nem a legerősebb vagyok.
(Megjegyzés: TH6nak a vége, már csak 1 army camp, és a falak vannak hátra, és indulok TH7re)
-Gyakori a CW (heti 2-3)
-Jó a társaság
-Nem szólnak le a donate-ért
-Aktívak a tagok
-Nem átjáróház.Tudom, tudom, borzasztó körülményes vagyok, de remélem megértitek, hogy tényleges klánt keresek, és nem csak beugrok CWzni.
Köszi, és üdv: Chuzzlee803
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
asasasas
üzenetére
Nem lett több a sebzés, csak másodpercenkénti 1 lövés helyett 2 lett. De a lövések az eredeti sebzés felét adják. Tehát például egy lvl7es íjásztorony 42-t sebez/mp, de kétfelé osztva, azaz 21 damage/0,5mp
Szerk.: De ha közben fejlesztetted őket, akkor ténylegesen több a sebzésük

-
asasasas
csendes tag
Sziasztok!
A frissítés egyik eleme volt, hogy az íjásztornyok dupla olyan gyorsan lőnek, de fele annyit sebeznek. Szerintem viszont több lett a sebzésük. Vagy csak képzelődöm? -
sunone
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Rejtely, utannam nem tamadtak azt a bazist...
-
sunone
aktív tag
Hali, hogyan lehet az, amikor CW-ben 100%ra nyerem az utkozetet, de nem ad erte csillagot, egyet se? War Logban szuper zold 100%, de ures csillagok....
Koszi! -
rolko79
csendes tag
Ha elkezdek fejleszteni egy ágyút azt ugye nem tudom használni ha valaki megtámad, de ha közben klán háború van akkor ott se használható?
-
válasz
markussandor
üzenetére
tolódik
-
Seat18
tag
HoHoHóó

Update 11/12 - Winter is here!
Bundle up, Clashers! The Winter Update is finally hereIntroducing the Layout Editor
✔ Save multiple layouts for both your home Village and your War Base!
✔ Switch between layouts easily at any time
✔ Make copies of existing layouts or build new layouts from scratch
✔ Edit inactive layouts at any time - you can even take a break and finish later!New goodies
✔ Level 12 Gold Mines and Elixir Collectors at Town Hall 8!
✔ Level 7 Giants are stomping into Town Hall 10
✔ Compare your clan to others in clan local leaderboards!Other improvements
✔ Under attack? You can now watch a live replay while waiting to load your Village!
✔ Hero ability icons now show remaining hitpoints and will start flashing when low - use their ability to recover some HP!
✔ Resume boost button now shows how much time is remaining for the boost
✔ Improved level display for troops/heroes/spells
✔ Pending join requests are now limited to 10 per clan to prevent spamming (additional join requests cannot be sent)Economy balancing
✔ Upgrading Walls with Elixir is now available only when upgrading to Wall level 9 and higher
✔ The first Dark Elixir Drill is now available at Town Hall 7
✔ The second Dark Elixir Drill is now available at Town Hall 8
✔ Dark Elixir Drill maximum capacity has been increased on all levelsCombat balancing
✔ Archer Towers now shoot twice as fast to better take down weak hordes (total damage remains unchanged)
✔ Inferno Towers now shoot for a longer time before getting depleted (loading cost remains the same)
✔ Army camps have heavily decreased hitpoints - no more stubborn campfires!
✔ Cannons, Barracks, Laboratory, Spell Factory and Dark Elixir Drills have higher HP on almost all levels
✔ Hitpoint values have been adjusted slightly for many other buildings
✔ Lava Pup HP has been slightly decreased
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és mégis többnyire mindenki pluszos. kivéve a "kicsik" mert ők nem adnak lowlvl cuccot. Ők csak kapnak és élvezik.

. Elegem lett ebből, úgyhogy keresek egy klánt, ahova: