Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be az offolást, civakodást!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
stivi1g
tag
Jó az előzőekben megosztott Magyar oldal is de sok esetben még hiányos itt az eredeti.
[COC Wikia][ Szerkesztve ]
-
nelsonmanian
senior tag
-
hrvp
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok normális CoC stat.-os alkalmazást androidra? Ami nincs teleszórva reklámmal, de meg lehet nézni az épületek és harcosok statisztikáit, azok hogyan változnak a fejlesztéstől, mi mennyibe kerül stb.
Amúgy hrvp néven játszom, lvl43, pár kollégámmal vagyok közös klánban (pénz és pénz ). Sajnos amikor először hallottam a játékról nem próbáltam ki, már mennyivel erősebb lehetnék... -
kátú
őstag
-
nelsonmanian
senior tag
elég volt ugye?
-
capulet75
addikt
Ha tudnál olvasni vagy lenne olyan képességed mint a szövegértelmezés, rájönnél hogy már nem vagyunk egy klánban és ennek miértjéről folyt a vita. De nyilvánvalóan ez nem megy, ezért kell neked is totál feleslegesen beledumálni. Még is mi a bánat közötök van ahhoz hogy miről beszélgetünk amíg az a fórum célját képező játékot érinti??? Nem káromkodtunk, nem folyt gusztustalan hangvételű vita. Ha meg nem érdekel, írtam feljebb: nem kell olvasni. Ugord át.Fú ja, lootoltam 200k goldot meg 180k cseppet és a falum is überzsír. Ja meg gyere a xy klánba mer az állat nagyon és légyszilégyszilégyszíí mer' kevesen vagyunk. Lol.[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
F_Peter
őstag
Vgyuri, hozzánk jöhetsz és nem fogsz csalódni. Jelenleg 40 aktív tag, mindig vannak fent elegen, hetente van war (ami bónusz loottal jár) és elég jól szerepelünk eddig. Szabályok vannak, de lazán betarthatók, ha nem óvodás szinten van az ember.
A Klán: HUN MKI AKTÍV (csak aki tényleg aktív!)Üdv!
-
-
wedo13
csendes tag
Erdekes klan lehet ez a Hun Squad
-
capulet75
addikt
Igazad van. Azt hogy mi volt egy klánban a probléma, azt nem lehet megbeszélni.Ne adj isten még változtathatna rajta az érintett fél akármelyike. Az hogy te tegnap mennyit lootoltál, ellenben közérdekű.Arról nem is beszélve hogy egy vitát nem nevezünk hisztinek mert sem közöd sem kompetenciád nincs hozzá.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
őstag
Sziasztok, pár hete játszom vgyuri néven, jelenleg 5 építővel 43-as szintű vagyok, most kezdtem el a 7-es városházát, mert már szinte mindent felépítettem amit lehetett.
Sokat farmolok, ezért csak 7-800 körül van a trófeáim száma. Klánt keresnék, ahol nem 5-10 aktív játékos van és ennyi trófeával is befogadnak. Harcosokat bármikor tudok adni, mert nagyon sok lila bigyóm van.
Clan Wars-nak van valami jutalma? A sok trófeára sem hajtok, mert akkor nem tudnék akkor annyi nyersanyagot "kölcsönkérni" az inaktív játékosoktól.
[ Szerkesztve ]
-
wedo13
csendes tag
Valahogy nekem az elixir nagyon lemaradt: 356 546 244 -gold
208 898 084 -elixir -
iwu
addikt
gold: 328 276 768
elix: 358 059 790
dark: 1 069 359
asszem le kéne jönni a cuccról[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
stivi1g
tag
válasz nelsonmanian #1075 üzenetére
Ezt hol lehet megnézni?
-
wedo13
csendes tag
Eddig 356m aranyat loptam,valaki innet tobbel rendelkezike?
-
iwu
addikt
Akkor szerintem ezt a hisztit pls fejezzétek is be, mert szénné offoljátok a topicot!
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
capulet75
addikt
válasz Chris78 #1065 üzenetére
Örülnék is neki ha nem próbálnád továbbra is megmagyarázni hogy pusztán azért támadtál folyamatosan hússzal alá mert a "csapatnak gyűjtötted a csillagokat". Mert amikor egy 50v50 war-ban te 30-iknak vagy besorolva és legyilkolod az ellenfél 47 meg 50-ik játékosát az nem a csapat érdeke. Csak a tied.
-
Centaurus
tag
ÜDv All!
A fekete elixirt mi termeli?"Csak akkor buli az élet ha egyenesen a közepébe vágsz"
-
Chris78
aktív tag
válasz capulet75 #1064 üzenetére
Nos nem csodálkoztam azon , hogy kitettek inkább csak választ kerestem rá. Nem a saját sikerélményem érdekében waroztam hanem a csapatért gyüjtöttem a csillagokat. Néztem a fórumot de ez elkerülte a figyelmemet de simán mehetett volna az infóboxba mint pl az inaktívok figyelmeztetése. Mindezekután sem foglak pajtinak ,öcsémnek vagy öreganyámnak szólítani. Ebben a témában már nem írok többet.
Üdv....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
capulet75
addikt
válasz Chris78 #1063 üzenetére
A "pajti" már személyeskedés? Komolyan hihetetlen ez a sok önérzetes ember. Szólj gyorsan valamelyik moderátornak hogy téged itt lepajtiztak. Hát hallatlan hogy mi vannak.
Nem mellesleg ha olvastad volna a játékban a topikot feltűnt volna hogy szólt érte member, elder, co-leader. Mégis mit vártál, hogy más kárára játszol csak hogy neked több sikerélményed legyen? És még fel vagy háborodva, meg ezt te nem így látod? Ne csodálkozz hogy kitettek pajti.
-
lezuvius
őstag
Új klán tagokat keress,nincs minimum.Bárki jöhet akinek kedve van
Írj privátba s mondom a többitStay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Slier
tag
Sataria Hungary tagfelvételt hirdet! Jól szervezett, 5 hónapos aktív csapat vagyunk. Heti 1 war szokott lenni amin a részvétel nem kötelező, 10-ből 10 wart nyertünk eddig. Jelentkezni priviben.
Life is a game, go 4 it.
-
Chris78
aktív tag
válasz kovimester #1047 üzenetére
Az ,hogy "mindig" a gyengébbet támadtam az nem igaz. Ugyanúgy mentem a magasabb szintűekre is. De pl a war vége felé amikor szoros a verseny és nagyon kell a csillag akkor felesleges nekimenni valakinek akinél biztos a kudarc míg a "szorgalmas kicsik" otthagyák a csillagokat a war vége előtt 1-2 órával. Egyébként meg ha nem tetszett a játékstílusom akkor egyszerűbb lett volna pl írni és megbeszélni nem pedig szó nélkül kivágni.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Dragster72
csendes tag
Várunk mindenkit szeretettel a Magyar közösség nevű klánban, kötelező war részvétel és aktivitás, 40-es szinttől 113-as szintig vagyunk. Ha így nehezen megy a keresés, keressetek rám a local Hu-ban: Sz.Istvan néven, most 2900 kupa körül járok. 1500-as kupalimit van, de ha itt írsz lejjebb is tudom vinni arra az időre míg beléptek.
-
kátú
őstag
válasz nelsonmanian #1049 üzenetére
Gyere hozzánk a Magyar klánba 30 v 30 as war okat tolunk ha aktív vagy maradsz keress engem a nevem kohi Elder vagyok
It still works!
-
Siguthra
csendes tag
válasz kovimester #1047 üzenetére
Látom tele beszélték a fejedet mindenfélével vagy félre értelmezted, esetleg te vagy a vezér ezért próbálsz olyannak beállítani mint aki lenéz mindenkit. A helyzet az hogy én amíg bent voltam(8-9 óra) addig adtam pár tanácsot a gyengebbeknek mert a leader azzal volt elfoglalva hogy ő Master lll-ban van. A leader szolta le először a falumat és én ezt nem néztem jó szemmel, tettem pár megjegyzést az övéére és hatalmával vissza elve kidobott ahelyett hogy normálisan megtárgyaltuk volna.
-
stivi1g
tag
válasz nelsonmanian #1051 üzenetére
Nekem nincs vele gond samsung s3 saját beviteli eszköz.
-
nelsonmanian
senior tag
Nektek is baromi lassan nyílik meg a billentyűzet a játék alatt? Swiftkeyt használok.
-
stivi1g
tag
válasz nelsonmanian #1049 üzenetére
Néz be hozzánk, ha gondolod Magyar top újak vagyunk. 10v 10 es warok mennek most de persze megyünk feljebb is. csak sok az inaktív ember belép és n war alatt egyet sem támad....
A korosztály 25+ én pl 41 vagyok
nem gyerekeskedünk.üdv stivi
-
nelsonmanian
senior tag
Van valami 66os szinthez méltó magyar klán ahol nincsenek ilyen gyermeteg dolgok?
Majdnem kimaxolt th8am van jó lenne warozni kicsit. -
capulet75
addikt
válasz Chris78 #1046 üzenetére
5-6 csillagot nem nehéz úgy hozni hogy hússzal alátámadsz. Csak hogy épp ezzel veszed el a lehetőséget a gyengébbektől hogy ők is csillagot és warlootot szerezzenek. Nem kell önzőnek lenni meg a könnyebbik utat választani és akkor nincs probléma.
-
kovimester
aktív tag
válasz Chris78 #1046 üzenetére
Szia!
Azt ted hozzá kérlek hogy mindig a legalsot (leggyengébet) és a fölöte lévöt (2. l.gy.) támadtad ezáltal a kicsik nem adtál esély (50vs50 warban). Mivel TH7 van ott már van Dragon, Wizard azaz erős katonak nem azt kéne csak hogy aki olvasa mindenki tisztán lános!!Siguthra:
Neked is leírtam már egyszer de látom lassu a felfogasod aki a leadert és klantagokat ocsárolja fikáza a faluját az nem is fog maradni!Nyugotan belehet jönni az értelmes emberek ugy is maradnak és megérenek mindent aki nem megy!
Üdv -
Chris78
aktív tag
válasz Siguthra #1042 üzenetére
Nos indok anyi volt, hogy idézem "war szabályt sértettél vissza se gyere!" War-on 5-6 csillagot mindig hoztam naponta legalább 6x ránézek katonát mindig adtam mindenkinek. Talán az lehetett a baj ,hogy war-nal nálam gyengébbet kalapáltam el? de épp nem volt más.
stivi1g: köszi a megkeresést....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Laci.M
senior tag
-
Chris78
aktív tag
Valamiért kidobtak a HunSquad csapatból sajna valamelyik war szabály elkerülte a figyelmemet. Játékon belül lehet valahogy üzenetet küldeni?
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Seat18
tag
Mindenkinek köszönöm. Nagy nehézségekkel de összejött Verethetem félelem nélkül Vigyázzatok xD
Tényleg köszi -
stivi1g
tag
-
Seat18
tag
Akkor még egy kérdés a mesterektől Nekem piros disconnected van, ha át akarok váltani, akkor rákérdez h be akarom e töltenik a lvl 3 town hallos játékomat, ha igen akkor elveszik a mostani. Evidens, hogy nem akarom elveszteni ezt, de akkor most mit csináljak?
-
bepken
veterán
na akkor hagynám is a fenébe az egészet, hogyha a bányáimból mindent el tudnának vinni.... (a felét lehet elvinni egyébként)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
iwu
addikt
rosszul tudod...függ:
Parancsolj
de már volt itt isajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
lezuvius
őstag
Nekem connected~csatlakozva van írva s zöld gomb
Ez egy összetett dolog ha jól tudom,ha 1millio van pl akkor abból olyan 200-250e enged elvenni ,de ez függ attól is,hogy mennyire vagy fejlett a Th-d hoz képest,legalábbis eddig igy tűnt fel nekem[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Seat18
tag
És amúgy hogy kapcsolod össze a gugli val? Mert nekem ilyenféle opciót még nem dobott fel...
-
Centaurus
tag
Sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy mi van ha mondjuk letöröltem a játékot de a googleval össze szinkronizáltam.
Akkor ha újból felrakom akkor ugyan onnan tudnám folytatni ahol abba hagytam?
előre is köszi a választ."Csak akkor buli az élet ha egyenesen a közepébe vágsz"
-
bepken
veterán
válasz Norbimeno3 #1020 üzenetére
szerencsére továbbra sincs mód ilyesfajta ügyeskedésre
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nelsonmanian
senior tag
válasz Norbimeno3 #1020 üzenetére
hosszútávon nem lehet ilyet, autoclickerrel lehet egy darabig húzni, de szól a game hogy kifáradtak a harcosok hagyd őket
-
Norbimeno3
csendes tag
Bluestackről nyomom èn is de meg lehet valahogy bügykölni h ne lèpjen ki igy is? Egyszer làttam itt valahol hogy h itt irtak valamit rola de nem találom
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Van itt valaki a Magyar Ászok2.0-ból?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Siguthra
csendes tag
válasz järgenGuRu #1017 üzenetére
Nem tudom hogy iOS-ről vagy androidról akarsz belépni,én az iOS-est tudom csak mivel androiddal nem nagyon foglalkoztam vele
-
järgenGuRu
csendes tag
Valaki akkor leírná hogy mit csináljak onnan hogy fel telepítem a Clash of Clanst!
-
sztanozs
veterán
válasz järgenGuRu #1014 üzenetére
Csak az lessz ott, ami oda ment. Aminek csak lokális mentése vannak, azt csak "rendes" mentésből tudod visszaállítani. Néhány programot/játékot még úgy sem.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz järgenGuRu #1012 üzenetére
Egyel feletted írtam.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz järgenGuRu #1010 üzenetére
G+ -ba kell bejelentkezni.
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz järgenGuRu #1008 üzenetére
Akkor megmarad amit csináltam!
-
Siguthra
csendes tag
válasz järgenGuRu #1008 üzenetére
Nem és cloudba megtaláloda mentéseidet,amikor belépsz a játékba akkor megkérdezi hogy szeretnél-e új mentést csinálni
-
järgenGuRu
csendes tag
Ha a telomat újra rakom akkor törlődik amit a játékban csináltam?
-
Seat18
tag
Nagyratörő tervekkel rendelkező klán keres aktív társakat
-
bepken
veterán
nálam totál középen a dark elixire tároló van, persze nyilván lehetne úgy pakolni a hőst, hogy ne lehessen kicsalogatni....
-
iwu
addikt
akkor én is leírom még egyszer : olyan helyre kell rakni, ahonnan nem lehet kicsalni...
Nem az a baj, hogy nem lehet kicsalni, hanem az, hogy a helyben álló hősök mellett sétálnak el az egységek leming módjára, és csesznek rá, hogy lövik őket...ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
bepken
veterán
válasz lezuvius #1003 üzenetére
szintén azért van ez így, hogy ne lehessen kicsalni őket olyan könnyen. elvileg arról van szó, hogy ha pl. 3 barbárt ledobnak a klánház környékére, akkor nem fog neked kiözönleni az összes egységed (pl. 25 db íjász vagy 6 mágus, stb...), hanem csak annyi(?), amennyi ezeknek az egységeknek a leöléséhez szükséges.
aztán ezzel persze nem minden szituációból jössz ki győztesen, de szerintem a legtöbbször hasznosrégen egyébként úgy volt, hogy ha akár egyetlen barbárt is leraktál, a klánházban lévő összes egység kiözönlött arra a pontra, ahová azt lerakták....függetlenül attól, hogy az az egy árva barbár élt e még... szerintem ennél minden megoldás jobb
-
bepken
veterán
válasz lezuvius #1001 üzenetére
inkább csak egy kis "balance" történt (mellesleg ez folyamatos) - én tényleg nem láttam értelmét annak, hogy a hőst kicsalogatták a helyéről és leölték....és ehhez hasonló "stratégiák"
na de ezzel lehet, hogy egyedül maradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest