Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok !
En is elkezdtem a jatekot, tamadasi-, illetve vedekezesi strategiak utan nezelodok
-
iwu
addikt
válasz nelsonmanian #398 üzenetére
nem, onnét folytatja, ahol abbamaradt.
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
nelsonmanian
senior tag
Ha a laboratory-ben elkezdek egy egység fejlesztését, de közben upgradelem az épületet, akkor a fejlesztés elvész? Nem adott vissza elixirt, nem is szólt hogy gond lehet, még kb 10óra lenne hátra belőle.
-
Norbimeno3
csendes tag
válasz Dragster72 #386 üzenetére
Köszi! Most már végre értem
-
gergo5991
őstag
válasz predator00 #395 üzenetére
gyakorlatban már mukodik az elmélet, de jó érzés ujból 1 óra alatt 1 millió aranyat zsákmányolni
van lehetőség gyorsan és sok gemet ingyen szerezni?[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
helló, az hogy milyen ellenfelet kapok, a kupák számától függ? mert town hall-om lvl 6 os, van 1200 kupám, és olyan ellenfeleket kapok, amiket lehetetlen legyőzni. Gondoltam hogy lebukom a kupáim számát vagy 500-ra és ugy megint a gyengétől tudnék zsákmányolni 100 000-reket mint eddig. Vélemény?
-
FZsolt15
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz FZsolt15 #387 üzenetére
nem tudom, ezt hogy sikerült összehozni (már a csíternek), de én mondjuk lehet, hogy utánajárnék, milyen eszközökről léptek be mostanában az accountomba, illetve jelszót is változtatnék, ha indokolt.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
rudix
újonc
Helló !
Egy olyan kérdésem lenne hogy le szeretném cserélni a telom és ha le törlöm és ugyan azzal a névvel be tudok vissza lépni hogy ne kezdjem előröl ??
Mert nem nagyon szeretném ujbol kezdeni megint
Előre is köszönöm a választ ![ Módosította: Ndruu ]
csa
-
Dragster72
csendes tag
válasz Norbimeno3 #382 üzenetére
Szia,
első 10 embernél 50%-ot számolnak,
10-20 emberig a kupák ~40%-át számolják, így halad tízesével, az utolsó 40-50-ig meg kb 5%-át számolja meglévő kupáknak.
Az első tíz biztos, a többi nem pontos, meglehet nézni neten -
Robi2130
újonc
Sziasztok! Ha valaki keres egy klánt akkor jöjjön a Hungária klánba.Ez itt egy magyar klán bárkit szívesen fogadunk.Vezető neve: Robi2130 GYERTEK!!! (az a klán címere amelyiket bekarikáztam a képen)
[ Szerkesztve ]
-
Norbimeno3
csendes tag
válasz kovimester #383 üzenetére
azt tudom de ha belép valaki 2000 kupával akkor nem 2000 kupával nö a clan kupa szám és ezt nem értem
-
kovimester
aktív tag
válasz Norbimeno3 #382 üzenetére
A klán embereinek az kupai szűmai összeadotnak igy adodik ki a clan trofea.
-
Norbimeno3
csendes tag
Skacok valaki tudja hogyan mükszik ez klán öszesitett torfea?? mert nem nagyon vágom
[ Szerkesztve ]
-
kovimester
aktív tag
Szia (tok)!
Aki esetleg nem rég kezdte és szetetne egy jó környezetben játszani az jöjjön ebbe a klanba:[NEST] Hun . Igy írjátok és meg is találjátok.
Várok mindenkit szívesen.
Üdv kovim. -
Norbimeno3
csendes tag
válasz Navonmizu2 #378 üzenetére
ha egy olyan egységet támad meg a CC(Clan Castle) egységek meg támadják ez olyan katonákat amiknek minden a célpontjuk (ijászt,barbár,minion,sari,valkyrie,pekka.varázsló) akkor ezek a seregek automatikusan a CC egységek ellen fordulnak
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Navonmizu2 #378 üzenetére
Tulajdonképpen sehogy, hiszen a lerakott egységeket már nem lehet irányítani.
Ha vannak feláldozható egységeid, akkor azokkal ki lehet "csalogatni" a kastélyból a védőket, de mást sajnos nem lehet tenni. Taktikázni kell, különböző leírásokból (leginkább angol nyelvűek vannak) vagy videókból tanulni a támadási stratégiákat.Harrrr!!!!
-
Navonmizu2
csendes tag
Üdv! Segítsetek légyszi!
Hogyan lehet rávenni az támadó egységeimet, hogy a megtámadott falu klán várából kijövő ellenfelekkel foglalkozzanak? Elég frusztráló, mikor a csapat giantjaimat leölik a 2-es barbárok, akik kijönnek a klán barakkból, miközben az enyéim a fallal vannak elfoglalva... 1100 trófeám van.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Norbimeno3
csendes tag
A reveng olyan mintha simán támadnál! Csak ebben a helyzetben felmerülhez az is hogy másik ligában van az a személy ilyenkor kevesebb illetve több kupát is kaphatsz az átlagnál attol függ hogy az ellenfél és közted menyyi kupa különbség van én egyszer +55 kupát szereztem mert én kristályban voltam de lementem aranyba de valaki megtámadott kristályban és amikor revengeltem ő kristály1ben volt én meg arany1ben és 100% leromboltam igy kaptam 55 kupát
-
iwu
addikt
-
bepken
veterán
tök jó! most jöttem rá, hogy ha a revans során porig rombolom az illetőt, akkor 45 trófeát kapok. na most...az én falvamat általában azért támadják, hogy lerombolják a TownHall-t (5-10 egységgel) - nagyon ritka, hogy komolyabb egységekkel támadnának.
viszont így szabadon válogathattam az elmúlt hét támadói közül és 3 támadásból visszajött az összes trófea, amit ezen a héten vesztettem
(hogy a fenébe nem vettem én ezt eddig észre...)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
concrete4
tag
válasz predator00 #369 üzenetére
Nekem is ez a problémám.Rámegyek.kiírja:
Az alkalmazás csak akkor fog működni,ha frissíti a Google Play Szolgáltatásokat
Rányomok és leszedem a 13,65mb frissítést,majd telepítés de kiírja hogy:Az alkalmazás nem telepíthető az alapértelmezett telepítési helyre...
5x eljátszottam...Helyem van bőven a tabletban is és a memóriakártyán is.
Hová telepítsem? Elvileg a memóriakártyára telepített mindig de a belső memóriára is rak fel cuccokat ugyanúgy..és nem találom ezt hol lehetne állítani.
-
bakesz23
tag
válasz predator00 #367 üzenetére
Csak annyi?
-
bakesz23
tag
Sziasztok! Ha egy ace 2 factory data resetelek akkor visszadudom hozni utána a falum?
-
concrete4
tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy hét védelmet,de nem tudom hogy ha olyankor megtámadok valakit akkor bukom a védelmem?Mert a játék elején így van..
Tudja valaki? -
bepken
veterán
válasz Norbimeno3 #359 üzenetére
vagy a többszörösét!
-
iwu
addikt
válasz Norbimeno3 #357 üzenetére
igazából mind1 is, amit elvitt, azzal kevesebb
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
bepken
veterán
válasz Norbimeno3 #353 üzenetére
a lerombolás pillanatáig megtermelt nyersanyag (mínusz amit elraboltak) természetesen nem veszik el.... de addig, amíg nem nézel rá a falura, nem is gyarapodik
-
Laci.M
senior tag
válasz Norbimeno3 #349 üzenetére
A lerombolás előtti szinten marad szerintem. Én direkt egyszerre ürítettem ki mindent, és amikor megtámadtak akkor amiket lerombolt sokkal kevesebb volt a nyeresége, mint az éppen maradtaknak.
Aláírás
-
MODERÁTOR
válasz nelsonmanian #348 üzenetére
Pedig annak nem szabadna elvesznie.
"You will not lose your spells if your Spell Factory is destroyed during the defense of your village, nor will its destruction disrupt or pause spell creation in any way." - forrás
Harrrr!!!!
-
nelsonmanian
senior tag
Nekem egy spell volt félig kész mikor betámadták és el is tűnt.
-
Laci.M
senior tag
válasz Norbimeno3 #346 üzenetére
A bányák NEM termelnek! Ez 100%, ma újra megbizonyosodtam róla.
Aláírás
-
Norbimeno3
csendes tag
Olvastam hogy bányákról beszégetettek, ha a bányát vagy az elixir gyüjtőt lerombolják a termelés folytatodik attól még
-
bakesz23
tag
válasz Navonmizu2 #341 üzenetére
Én azért csináltam a TheKillerS klánt hogy a barátaimmal együtt legyünk, eleinte 20 voltunk aztán abbahagyták egy csomóan a játékot és 5en maradtunk de nem akarunk elmenni
-
MODERÁTOR
válasz Navonmizu2 #341 üzenetére
Bárkit kidobhat a gép, aki ugyanabban a ligában van, mint te. Ha 700 kupád van, akkor a Bronz I ligában vagy, tehát dobhat 600 kupás, vagy akár 799 kupás ellenfelet is. Viszont a város szintje nem függ a kupák számától, akárki lehet fentebb, vagy lentebbi ligában. Én például 1700-1800 körül mozgok, de van, hogy lemegyek 1200-1300-ig, mert annyira erősek a fentebbi körökben, hogy állandóan letarolnak.
Tehát kifoghatsz akár egy 10-es szintű TH-jú ellenfelet is, ha ő abban a ligában van, amiben te.
Harrrr!!!!
-
Navonmizu2
csendes tag
Annak mi értelme, hogy mindenki saját klánt csinál? Van 1000 "HUN" és/vagy "MAGYAR" nevű klán, de mindegyik 1, max 2 tagú. Ez valami kényszer a játékosokban, h klánt csináljanak, ahelyett h társulnának? Vagy mindenki leader akar lenni, h bannolhasson?
Másik kérdés. Éppen épül a váram, lvl 3-ról 4-re. De egész nap szinte csak lvl 5-ös (vagy följebbi) falukat dob a gép, amiket meg nem tudok legyőzni. 700 trófeám van és 16-os szinten állok. Ez miért van?
-
nonee
aktív tag
válasz Dragster72 #336 üzenetére
level 35 nem ok?
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Dragster72
csendes tag
Sziasztok,
Ha van kedve valakinek csatlakozni erős magyar klánhoz, lvl 70 minimum és elmult 18 éves, akkor jöjjön és keresse a Magyarok klánt (23907 kupa most), majd jelentkezzen be magyarul. Az elderek feltesznek pár kérdést és ha szimpatikus vagy akkor felvesznek, nem kell félni mert lágyszívűek.
Várunk mindenkit szeretettel.
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha androidon tolom, és átmegyek IOS-re, akkor valahogyan össze lehet szinkronizálni?
köszi!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
nelsonmanian
senior tag
Gyertek a HUN brodherhood klánba!
Baráti közösségünk, de kevesen vagyunk, szeretnénk kicsit fellendíteni.
400 trófeára van szükség a belépéshez és persze hogy magyar legyél! -
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Nem rég csináltam egy klánt:[NEST]Hun
Aki szereti a játékot és nincs klánja várjuk szerettel.
Üdv kovi -
sztanozs
veterán
Csak az marad meg, amit nem tettél le, akármikor lépsz ki a csatából.
Van egyébként egy olyan bug/fícsör, hogy ha Wifi-n vagy és csata közben elmegy a Wifi jel és nem tud az eszköz leszinkronizálódni, akkor ha kilövöd csata vége előtt a programot, akkor visszarak a faluba és csak annyi sereg veszik el, amennyit le tudott még szinkronizálni (viszont asszem a csatát elveszted, így kupát is buksz).JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
bepken
veterán
-
törölt tag
Igen azt hiszem amiket leteszel es nem halnak meg attol meg nem maradnak meg.
-
-
Tuzmester
csendes tag
Én még azt szeretném kérdezni, hogy ha harcba küldöm a katonáimat és győzök, akkor azok a katonák nem térnek haza? Minden csata után újra kell gyártani őket?
3-as TH-m van, 14-es szinten állok. A védelmem körbe: lvl 2-es fal, 2 db 4-es ágyú, 1 mortar és egy 3-as íjász torony. -
bepken
veterán
válasz #13908480 #321 üzenetére
azta....Neked még bőven jó lett volna a TH2 is, de nagyon max a TH3...
én is elsiettem, mondjuk én a TH7-es szintet siettem el Lvl37 mellett
de most mindent (kivéve a bányákat) kimaxolok, amennyire csak lehet ezen a szinten, csak utána fogok újra szintet lépni.úgy érzem, elég jó falvam van, egész komoly sereggel is támadtak már meg és nem tudtak letarolni. (na jó a múltkor pár sárkánnyal meggyűlt a bajom ) - viszont a tornyaim és ágyúim elég alacsony szinten vannak, ezért egyre többet tudnak rabolni tőlem, ami ugye nem jó...
szóval én behúztam a kéziféket, és innentől nem sietek sehova╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bakesz23
tag
válasz Norbimeno3 #319 üzenetére
Hát úgy könnyebb igen nem ért semmit
-
FZsolt15
aktív tag
válasz Norbimeno3 #304 üzenetére
Nem szabad elsietni a TH átépítését, mert akkor tőled mindenki többet rabolhat, te meg mindenkitől kevesebbet.
Nekem meglett a 4. builder, és csak 2000 kupáig kellett felmenjek. -
madmike
őstag
válasz #13908480 #321 üzenetére
Itt nézelődj. Nagyon jó falu tervek vannak minden szintre. Érdemes a hozzászólásokat is átnézni. Az én falumat (td7) már hetek óta nem tudták 60-65%-nál tovább rombolni és az enyém is innen van.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
törölt tag
Skacok reggelre befejlodik a TH 4es szintre (juhuuu), ugye kapok plusz falakat es epitmenyeket amiket lerakhatok, de atkellene majd epitenem mert lefog jarni a kezdeti 3napos immunitasom, a kerdesem, hogy az elixir collectort es a banyakat lehet a falakon kivulre tenni, vagy erdemes azokat is befalazni, miket erdemes jobban vedeni? Valaszokst elore is koszonom
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz Norbimeno3 #318 üzenetére
Most a beallitasoknal megnéztem a game center fülön és az Apple id m hozza van adva a game center hez , ha belepek a játékba fent kiírja hogy udvozollek és a felhasznalonevem. Nem kérdez semmit.
-
bakesz23
tag
válasz Norbimeno3 #314 üzenetére
Jó, de én csak 27-es szintű voltam 1015 kupával
-
malphitee
senior tag
válasz Norbimeno3 #313 üzenetére
Be vagyok elvileg van fent 3 barát is, ha belepek a jatekba, legfelül közepén kiírja hogy üdvözöl és a felhasznalonevem. Akkor sínen van minden?
-
madmike
őstag
válasz Norbimeno3 #308 üzenetére
Egy szóval se mondtam, hogy nagymenők voltak ott Csak azért csinálták, hogy megmutassák meg lehet csinálni
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
malphitee
senior tag
Sziasztok. iOS rendszeren hogy kell elmentenem a játékot ahol tartok? Benne van egy pár oram mar, és akarok a telefonon egy gyári visszaállítását csinálni , és nem akarom újrakezdeni az egészet .
-
madmike
őstag
A kupa gyujtes se nagy tudomany. A klanombol tobben felmentek lvl7 th-val is 2500 kupáig. Sok olyan falu van, ahol kirakjak a th-t a szelre, csupan ezeket kell megkeresni es sok esetben 1nyilassal is lehet gyozni. Persze nyersanyag ebbol nulla.
-
Norbimeno3
csendes tag
Na igen kupa az attól is füg mien a bázisod...
-
nonee
aktív tag
Igen a kupa....majdnem megvolt a 2millám 50ezer kellett volna erre megtámadtak -250ezer mondom visszaszerzem megint -250ezer és ujbol eljátszottam..most 125000em van...jöttek ám mindennel..elérem a 1250kupát szépen lemegyek ezer alá..S
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Norbimeno3
csendes tag
A kupa nem függ össze szintel... semmi köze nincs hozzá,kupa inkább az egységeghez függ, minél erösebb drággáb a sereg ahhoz kell igazitani a "zsákmányt", sok embertől hallom a kupa nnem fontos bla bla bla mert hogy ott erösek vannak. na igen minél több kupád annál erösebbek vannak több nyersivel, szoval a kupa igenis számit én már lvl6 thval arany 3-2ben voltam, most jelenkeg arany1 kristály 3 között bicegek ha tul sok nyersim van lemegyek arany1be.. Szoval érdemes kupát szerezni!!! Minél feljebb vagy annál több nyersi!! Na persze a kicsiket is könnyü legyözni.. de hol abban az izgi!? Én ajánlom mndenkinek a kupa gyüjtést!!! Nekem lvl egységeim vannak most épül a 9-es th, 3 builderem van megprobáltam fell menni masterba de nem sikerült... felcsesztem magam igy vissza mentem aranyba 3 builderel...
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Nem, annyi kell, hogy legyakd az esetelg kívül levő gyárakat, no meg a védelemre kijövő bossokat és védőket. És ki kell tartsanak, mert ugye ágyú/nyilas torony, mortar is lehet a TH mellett. Én kb lvl 35 voltam, amikor meglett az 1250 - azóta szinte csak adakozásból meg építésből léptem szintet.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
bepken
veterán
válasz sztanozs #301 üzenetére
50-100 nyilas egy TH-ra? 7 db kupáért?
ennyi nyilassal zsinórban 10-15 falu TH-ját is elintézheted(értem egyébként, mit mondasz. csak olvastam olyan taktikát is, hogy kizárólag a TH-t rombolják le és mennek is tovább....nekem ez elég lassúcskának tűnt, de lehet majd kipróbálom)
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Keress addig ellent, amíg nem találsz kívülre tett TH-t, azt legyakva máris van ~7 kupád. Nem kell hozzá más csak 50-100 nyilas.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest