- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
makikoma
csendes tag
válasz
HaliHUN #3759 üzenetére
HaliHUN, látom a CH T7 is magyar klán lett
http://www.warclans.com/top-war-clans/105 -
kovimester
aktív tag
válasz
HaliHUN #3757 üzenetére
Hát ez szánalmas azaz SZÁNALMAS.
És ezek hívják magukat "top" clanak, maximum hátulról top-ok.
Én tőlem kérni valaki hu huuu nem tenné zsebre amit kapna plusz még a clant is a földig aláznám ahol csak tudom!
Akieg fizet azért hogy egy ingyenes játékban wart nyerjen olyan sötét hogy az éjszaka tőle tanul.HaliHun ha nálatok is igy van nehéz leirnom vagyis nem de ti se vagytok jobbak. Lehet ide war wint rakni, de lehet hogy azt nem is te támadtad stb....
De sajnos ez is egy vita téma úgyjogy abba os hagyom.
Vég szoként bárki ezt csinálja klánon belül szánalmas semmire kellő mem "top" klánhoz illő. -
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3703 üzenetére
én farmolok meloba uncsi van ráérek van wifi jo kicsit gányoloma telot tudom dehát ez van....
aq.val lmény farmolni meg nem kell nézegetni vajon marad e elixir a spellekre...van bővne minden dark nem jön 2 hete kb...xar így alig van mega golemre.
nekem még van mi bőven a laborba.
a választ magad adtad meg..ezért fogok felmenni mert ott uj kihivás van..nem akarok ráunni és egyben befejezni a játékot. -
ggeleven
őstag
válasz
HaliHUN #3703 üzenetére
Mostánában én is elég keveset megyek farmolni, többször időhiány miatt warozni sem sikerül. Ha elindulok farmolni, akkor is csak úgy, hogy pl tévét nézek vagy táblázatokat töltöget és közben nyomkodom a nextet...ha meg van egy kinti TH vagy kövér loot, akkor támadok. Nem is tudom, hogy mikor volt, hogy csak a telefonra figyeltem volna.
Így 20 körül én vígan elvagyok a hősökkel, már egész erősek. Amúgy botrány, hogy maxra húzni ezeket még nettó 18-20 hét, amikor használhatatlanok (a dark gyűjtögetésével meg még több ugye).TH10-zel egyébként az a baj, hogy elég aránytalan. Sok falunál nem is lehet más cél, csak a 2 csillag. A védelmek egyszerűen sokkal erősebbek, mint a támadó egységek. Nem hiába lett behozva 5 támadást erősítő tényező is (lvl5 sari, korábban lávakutya, poison, EQ és haste), míg kb semmi védelmet erősítő sem (a +1 air sweepert kivéve).
Nem nagyon találok olyan videókat sem, ahol a 3 csillagra mennek rá TH10nél, sokkal inkább a 2 a jellemző, szerencse esetén a 3.Most megy nekem maxra a minion, majd a kutya, majd a haste. Kis gyakorlás után meglátom, hogy tudom-e használni eredményesen, 2 hónap múlva jelentkezem az eredménnyel.
(#3704) SiZo
Én továbbra is zseniális játéknak tartom és eszem ágában sincs abbahagyni, de magasabb szinten bizony uncsi a next-elgetés és a sikertelen war támadások tömkelege.
Sok jó új cucc van TH10-en, ami segíti a jó lootolásokat! Az a sok maxos katona bizony finom ám!
Nem mindenki önti ám bele a dollárezreket, meg készítget videós összefoglalókat. Mi viszonylag sok béna TH10 elleni támadásokkal találkozunk, ergo nem hiszem, hogy csalnának. Ekkora játékosállományban viszont biztosan lesz olyan, aki trükközni akar vagy nem sajnálja rá a pénzt (ami az üzleti modell alapja is és köszönöm szépen, én nekik köszönhetően tudok ingyenesen játszani).
Szóval ezért még nem kell felszántani a földeket és sót szórni rá, van itt még élet.
-
SiZo
tag
válasz
HaliHUN #3703 üzenetére
akkor ez mit jelent, szépen lassan kipukkad a COC lufi? lassan érdektelenségbe fog fulladni?
mert én is th9 maxos vagyok (hősök nekem se messze nem maxoltak) de a fentiek fényében nem akaródzik th10 re menni.
mert ez így meglehetősen kiábrándító, amikor azt olvasom, hogy két th10es "warclan" egymásnak esik. (előtte pár ezer dollárt persze elköltenek gemre is, mert az ugye kell) és meglehet csak azt a kockázatot felvállalva, hogy amit előtt megcsinált 99szer, azt sikerül-e megcsinálni ugyanúgy 100jára is...
én ezért akarok th10 lenni?akkor inkább go back to th8...
gáz ez így amúgy...
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3554 üzenetére
gamechanger?
szerintem a poison jó lesz középi cc ellen meg aq ellen.
ha lesz 2. fujoka akkor a ballon sari kivégezve kb.
a legend bajnokság mega titánliga nem aktuális már championba se lehet felmenni és ottmaradni cska brutál megalkuvások árán.
és ez igaz a kicsiknek smemit nem adnak ez így xar...
mindenki a day&night.ot irkálja az aq+bk használhatóságát upgrade alatt meg uj troops.ot egyikse rakják bele baxnak rá...ezekkel kinyirják fenn is a játékot...
uncsi már gigi barcher loot kéne valami változtatás bele.
a villám rablást örülök kiszedik kicsit sem unfair...
elméletben ugy tudom juni 30.át mondták amikor jön
néztem fb.n mindig du.n 2kor raktam ki egy sneek.et szerintem ma még kiraknak egyet és holnap 2kor meg megy fel play.re az update.szvsz...
galadonnak van a poisonös spell.hez is videoja nézzétek meg. kb 400at sebez egy mert aq.hoz 2 sarihoz 5 kell.
ezzel kb a wizi és witch védelmeket kinyirják mer simán leölöd őket 1 gyel...
ez mondjuk nem rossz mert a ribi mondjuk sokkal hasznosabb karakter lesz.u.i.:kovi mit gondolsz jol gondolom?..ha a kis hp.sek nem fognak játszani akkor a ribi lesz a legjobb a cc.be nem? mert sarival kb th9től ugyse jönnek. a 4es se lesz világmegváltó....
Chuzzle: az érdekes lesz ha darkból kell a poison.t gyártani de szerintem is abból kell majd...találgatni lehet csak mennyit kérnek majd érte.....300?500?1000?
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
HaliHUN #3519 üzenetére
Érdekes, a "pont 50% barch" attackról átszoktam a ballon-healre és kivétel nélkül 3* minden egyes attackom (TH8 Ballon lvl5, heal 4, mini 3, arcsi 5). Jó érzés, hogy nem tizenvalahány, csak mondjuk 6 defense jelent rám veszélyt (no, meg a cc, de azt megoldom). Eddig csak lootoltam vele, de szerintem összerakok vele egy számomra használható CW stratégiát is.
-
Hunmugli
aktív tag
-
lezuvius
őstag
válasz
HaliHUN #3314 üzenetére
Ez egy hasznos oldal thx
Hun Kingdom meg is lett a klánom -
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3276 üzenetére
vagyis menjek le arany2ből ha nem bikákat akarok kapni lootra?
persze szép a 30-400as elhozható loot de esélyem nincs elhozni. mégha minden összejön is max a felét heroes.ok meg rageggel. netán pekka.
mindenhol 3as bowok figyelnek rossz esetben korai th10....infernoval.
mondták a fal heroes jobban beleszámit a cw.be...hááát igen....a falaim 2/3a haláli...heroes 10/6....2db 2es bow...és ugy klánpajtik nem mentke rá ennyire a falra nekik th9en is lila van halálibol kevéske.
nesze egyből berakott 3.nak a map.on...ami tök szép elismerendő csakhát az ellenfél...
totál ugy áll mint én de sanszot nem látok 3*ra megintcsak mázlivala 2re.....ilyenkor mia teendő? ne falazza smemit? hagyjama heroes upgrade.et?
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3273 üzenetére
nekünk azt írta ki 0s war ending és közbe lazába tudtunk támadni.
ez az air sweeper egy rakás fos. golyófogó.
remélem a reálisabb ellenfél tényleg megállja a helyét most a 2. nyertük eddig.
igen kb dél től 4ig lehetett tegnap elixirből is falazni a lilára már engedte 200e elixirt.jo hogy kivették.
ez a bookmarks nem tudom mire jo...passz.
dark és sima barrack troops kéne már....
nem arról volt szó megoldják a heroes upgrade. alatti cw.n hazsnálhatóságot? -
Hunmugli
aktív tag
válasz
HaliHUN #3242 üzenetére
Sajnos igazad lett. Soha nem csináltam eddig még ilyet, de már többször láttam, hogy kell. Az elején a golemes rész nem volt túl nehéz, aq, 1 ad, és a cc troopok kimúltak. Ezt ugye 1 golemmel, 4 wizzivel, 2 wb-vel, 1 villámmal és az aq-mmal értem el. Utána a lavahoundok is simán lementek, olyan sorrendben, ahogy beszámoztam, a 3. helre került a legtöbb lufi. Az infernok persze sokat megöltek sajnos, így csak 83% lett. A végeredmény némi paintes magyarázattal a következő lett:
-
jack474
tag
válasz
HaliHUN #3237 üzenetére
Nem szeretnék pofátlan lenni, de ha már ennyire belementünk, akkor ezekről mi a véleményed?
Ennek a kistesójánál CB-vel próbálkoztam, de 4 houndot vittem, nem volt kingem, és nem vittem villámot, így a CC troopok ott maradtak, de az AQ és az AD lement. 0 csillag, mert a balloonokat is rosszul pakoltam és elkezdtek körbe menni a közepe helyett, ennyi hiba meg már nem fért bele.
Itt nem tudom, hogy akkor most bal alulról CB, vagy lure+penta. -
jack474
tag
válasz
HaliHUN #3233 üzenetére
Ezekkel azért tisztában voltam, csak konkrétan lavahoundos lure+AD+CC killt még nem láttam, köszi a videót.
A hogok egyesek, szóval marad a lavaloon egyelőreAkadt némi problémám a helyes stratégia megválasztásával, kicsit nehéz választanom a CB LavaLoon, a Shattered LavaLoon, és a penta LavaLoon között. Gondolom CB-nél 1 AD+AQ+CC kinyírása a cél, aztán 3 vagy 4 lavahound kell? Shatterednél 2 AD+AQ+CC kezelése kellene a houndok előtt, ezután 2 vagy 3 lavahound kell? De akkor mikor érdemes pentázni? Azért TH9en az AQ-t nem olyan nehéz kinyírni egy golemmel a legtöbb bázis esetén és csomószor akkor is pentáznak, amikor le lehetne verni az AQ-t 1-2 ADvel együtt.
(#3232) kovimester:
-
Hunmugli
aktív tag
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3221 üzenetére
aha papírforma alapján hoznotok kellett volna nem?
írd már le a th10en hogy buktatok *ot? irod nem lett 2 csak 1.
te mivel támadtál amivel befürdötél? ballon kutya?
és a th9ek mivel buktak el? go wipe vagy ők is ballon kutya?netán hog5?nekünk ránkjár a rúd nem tudom mi a gond próbáljuk elemzni a problémát 10/2 cw.t nyertünk és nem tudom mi az ok.egyszerűen képtelenek avgyunk 3* oznia th9eket.sőt néha 1*osra is sikerül.
a középmezőnyünk nem él meg 10 sari3mal..mondjuk ez nem csoda hiába írjuk 3db 6os airdefre ne menjenek azzal...fél csapatot nem rakhatom ki, mert az én/ és haosnszörű klántársaim támadásai se hibátlanok így nincs okom kritikát megfogalmazni.
az a baj már alapbol ugy megyünk rá a th9ekre max 2* és ez kevés sajnos.
de mint látom nálatok sokkal súlyosabban közeli az eredmény, 1 ponttal kikapni nem szégyen.
és nem is tudom talán 2 hónapja nem volt ilyen de sari3mal bevertek 3*ra(11).......balloon hozott mellé pont jófele mentek ok...meg a végére csak 1 sari maradt pirosban ok.... meg 2 airmine elpukkant a semmire ok....de akkor is kissé fájó pont.pedig 4 airdef van jo egyik még gyerek. de akkor is. a 2 bow air.en volt...kissé értetlenül néztem a replayt.....
kissé össze kell szednünk magunkat feltérképezni a gondokat.megcsináltam a warbase a dgb.s.re...aztán nessze hog5tel nemjönnek cserébe sarival.....amig hog és go wipe volt müködőtt is...
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3212 üzenetére
a multkori összefogás klán miatt aki ellenfél volt?
ránk nagyonránkjár a rúd ultra durvákat ad a supercell, megunták hogy jol haladunk gyorsan a fejlődésbe.
5/1et nyertünk. jo kis fejetlenség van most de rendetrakunk....
mi is 4 napja lvl4esek vagyunk.cw.n az arany a nyeresség a dark vagy a rózsaszín minuszos tuti vagy mind2.
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3167 üzenetére
ja a darkot megszerezni a legnehezebb én fair play játszok sose villámozok.
de a golem hoghoz viszel wb.t is nem hogy többne lőjjék a golemet nem? beljebb jusson...
igen tudom alap troopsbol eléggé el avgyok maradva sajnos....goblint wb.t tuti huzni fogom.nem tudom én enm tudom ahzsnálnia wb.t de emg kell tnaulnom látom.
na mega wizi igen...és a loot troopokat huztam eddig... -
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3165 üzenetére
ja te szándékosan az elixires fejlesztésekre mentél rá az elején??
hm érdekes.
de mondjuk a te klánod a t7es irto erős nem csoda középmezőnybe lehetsz kb a warmappon nem?
az elég meredek th9 hog5 required.
nem tudom a golemet huzzam e vagy inkább akkor viszek 2öt szerintem jobb a 2...
4 falu minek? nem sok az? még 2vel látom pár ember elhasal lexarja....
a 2 heroes.t maxolni th9en na az kemény dió lesz.....én is a hog után ráállok az aq.ra. jo mondjuk akkor te már benne vagy a buliba én csak 4 napja. tudom nem ezt tanácsoldtad de beraktama 2 bow.ot spell készül next cw.re és a labor is megy. most jönnek majd az army.k. a cc után.
az az igazság irtora elegem van hogy 2e+ darkot visznek...és a legröhejesebb 5/4x a aq szerzi meg...hiába jönnek lvl6 troopsal a full th8 védelem kiszedi őket csak az aq.t nem tudom semlegesiteni...abban bizok ha groundra rakom a 2 bow.ot ez a probléma megoldodik vagy te hogy érzed???...mondjuk amikor 3 nap 10e darkot visznek eléggé elszakad a hur.......
igen jok a támadásaim de furi hogy ritkán tudok 3*ozni...én is ilyan 65-80%ig jutok 2*....ami egy medium klán ellen elég a győzelemhez de mostanság nagyon nem ilyeneket kapunk....de akkor most szerinted a 2 bow.tól fog előrébb rakni vagy inkább ha agyu/archer megy 11re?
golem hog.ot 1x probáltam akkor bejött. de amit néztem videot asszem te raktad be a giant hog az tetszik sanszos beprobálom...
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
HaliHUN #3142 üzenetére
CWn a trapek rearmolódnak.
Bár igazad van, a második próbálkozó a videóban lvl2 hogokkal 3*ot hozott.
Egyébként az az 1 elpazarolt attack is lehet "sorsfordító" a war kimenetelét illetően, bár akkor már inkább keresek/csinálok olyan layoutot ami tényleg hasznos hog, sari, és gowipe ellen is. -
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3135 üzenetére
jack kolléga mondata ott az igazság.
de probálj meg th8on hog4gyel 3 spell.lel 3*zni egy th9et. nem fog menni.
de még hog5 és 3 spell.lel se szerintem ha nincs 220as army.d és aq.d.ezt amit beraktál kicsit téves én nem azt mondtam th9 vs th9 hanem th8 vs th8 full.
lassan elérem a félévet a játékban kedvenc karakterem a hog de belátom ezen a szinten kevés. lehet majd az 5ös 4 spell.lel ujra nyerő lesz de th8 végén kicsit hanyagolni kell szerintem....amugy ebbe a linkes támadásban volt nem kevés malac....
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3128 üzenetére
nekem az a bajoma hog4gyel hogy a 10es ágyu nagyon leszedi őket.
hiába ahealspell az cska időlimites.
amugy én értem de nekem a baloonattackok nem szmpik.lassu nagyon.
de tény ahol queen és bow van ott a hog öngyilkosság szerintem.
de mondom ahol lvl10 archer és lvl10 ágyu van ott is elég sansztalan 3*ra. mert valamelyik sarokba megmarad 2-3 rossz esetben 4 védelmi épület és amiatta nem lehet azt ott leszedni.
én még profi jol mükődő 3* os balloon láva támadást nem láttam pedig nnálunk és ellenünk is beprobálták párszor.
sőt ellenem is. 1* lett.
ahol soka gb hely hagyni is kell sarival.
inkább igen a golem pekka wizi/witch trio a nyerőbb megoldás.de ehhez még nekem várni kell...
pont ellenünk volt egy ilyne támadás 35 hog5tel jött a srác 4 healspell. szépen leszedetek mindent. maradt kb 10 hog bementek a th.ra a queen meg szépen rommá lőtte őket. épphogy ledarálták és a külső haderő persze esélytelen volt bejutni oda.éln értem mert részese vagyok nem tudom nekem mindig a groundtroopsok voltak szimpik. sarizos korszakom is kimaradt valszeg a baloon is ki fog....
1x belefutottam ilyen dgb.s faluba cw.n azota jobban figyelem. de ahol szanaszétraknak mindent és ilyen 20-30 helyen lehet gb ott is sansztalana hog....
meg ahol szinte smemi hely nincs benn de mondom lvl10 archer agyu és lvl6 a wizi ott sansztalan. -
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3095 üzenetére
van benne valami.
ránézek majd a kz.s faludra.
én hiszek most neked.
berakom én is a hogot. a bowokat hagyom inkább a spell army az nem számit bele nem a warmappon?amugy kezd a fax ki lenni a buzi wb5tel....
az ellenfélnek miért mennek jol a pekkák befele?nekem szanaszét...
amugy a jumpspellnél megvan határozva hány ember tudja átugrani a falat adott idő alatt? és miért ugrál fel le a kör?
illetve ha a troopsok látják a jumpspell az"behuzza" őket vagyis direkt arra fognak menni?amugy nem tudom tudtátok e de a kicsi golemet kidobja a trepni.
-
sunone
aktív tag
válasz
HaliHUN #3095 üzenetére
Erdekes elmelet! Ha jol ertem arra celzol, hogy az ellensegtol szerezheto loot mennyisege aranyos a sajat csapataink erosegevel? Ha a sajat csapataink altal warban szerzett loot mennyiseget vizsgaljuk, akkor aranyaiban osszefuggest talalunk a mi csapataink erossegei kozott?
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3088 üzenetére
még ki se raktál 1 bow.ot se?
én ugy gondoltam army.t berakok 3at. a spell.t, kirakom aq.t és 1gyle meg az aprokat kirakom.
utána esetleg a labort és 2 bow.ot.
szóval minnél nagyobb a különbség az első és az utolso között annál tovább keres?
nekem a teslan kivül max th8 lesza védelem de már most is néha th9et kapok....
gondolom airdef alap hogy kirakjam nem? meg a wizi archert?
akkor darkolsz rendesen. -
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3084 üzenetére
szóval azt mondod ha 2 azonos állású létszámú klán megbeszéli és egyszerre inditja a keresést akkor sanszos összerakja őket a supercell?
annyit nyertetek zsinorban vagy összesen?áhhh nehéz ez nem látjuk át teljesen mi alapján keres...multkor 6 perc alatt talált és vesztettünk utána 15 perc mulva és könnyűeket kaptunk most megint vagy negyed órát keresett és esélyünk nincs....
sok tag megy épp th9re ez tuti belenyom. védelmeket húzzuk maxra gondolom ez is beleszol irto sok "hard troop"ot huzunk feljebb ezt is talán nézi....trofit nem hiszem de a warwin meg elöző cw eredményét is beleveszi talán...
összetett sosem tudjuk meg pontosan.nekem a tesla.t kivéve kész lesz minden védelem maxra.
alaptroopokra kell árgyurjak.
szerintetek ha eddig nem huztam a sarit mostmár th9en felesleges nem?? -
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #3070 üzenetére
akkor megtört a győzelmi széria?
de direkt rátokkészültek?
hogy lehet egy adott klánt meghivni cw.re?amugy történelmi sikert arattunk irto huzos volt 64-61. (25ös cw.)...az ellenfél 3x annyi cw.t nyert mint mi....
meg is adta a supercell most a döfést kaptunk amcsikat. az első full th10. lvl13 ágyu is van....aq, bk 25ös mindene max....kicsit se reáltallan csak röhögünk komolyna hogy sorol ilyenekkel össze.......gondolom a fain győzelem miatt nem? vagy ez nem szol bele?
amugy th9en ha th8at lootolsz akkor mennyivel kevesbebett hozzhatsz mintha te is th8 vagy?
-
makikoma
csendes tag
válasz
HaliHUN #3011 üzenetére
Írjál bátran még ilyen hosszúkat, sőt hosszabbakat is
Utánaolvastam a ClashHeads-nek, ha jól értem, a T7-et te csináltad meg a nagy klánból kiválással? A T6-ot is te patronálod, vagy 2. accountod van ott? Ezek szerint a korábbi terved, hogy magyar HC war klánt csinálj, csak nemzetköziben volt érdemes megvalósítani?
-
SiZo
tag
válasz
HaliHUN #2979 üzenetére
hááát...
TH9 vagyok.
én feltoltam mind a 4 AirDeffet lvl7re, (meg a teslákat, ágyukat, mortarok is maxon). a hétvégi cw mérlegem:22db lvl6 giant + 13 lvl6 wizzard + 1db lvl1 pekka: 0 csillag
11db lvl4 sárkány + körítés: 1 csillag
és végül:
20db lvl6 lufi + 3db lvl2 lavahound + 1db lvl3 golem + 20as herok: sima 3 csillag. (nagyon szépen a golemmel és hősökkel leszedett 2 AD -t, a kutyák meg a lufik elintézték a másik kettő AD -t, meg kell hagyni jól kitalált támadás volt)ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem lehet tökéletes védelmet gyártani (azaz roppant nehéz). és ezt nálam okosabb emberek is mondják. és a fenti is jól mutatja, földön jó volt, sárkány ellen jó volt, de laloon ellen buktam. Lehet átépítem, és akkor meg majd gowipe al nyomnak le... szóval egyformán fontos azért minden, a fal, a deff, a troop, dehát főleg lvl9en (lvl10ről nem is beszélve) ez rengetek nyersanyag, és főleg rengeteg idő.
persze feladni nem lehet, hisz erről szól a játék... -
makikoma
csendes tag
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #2954 üzenetére
ennyi.
kéne tudnia scout gombot használni...
meg ugye 2. eseténa replayt...
csak sokan lusták ehhez.
jajj ez meg jaj hát én nem mondom el meg csak 1x....ez olyna nevetséges, vicces, gyerekes...ezt ki hiszi el??én soha semmilyen játékban 1x sem használtam semmilyne cheat.et!! mert a játék célja a szórakozás, nem a kötelező gyors véghezvitel és erről a forumba megosztania egy képet hátha a brééé 2cm.t nő tőle.....
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
HaliHUN #2941 üzenetére
Szerencsés vagy, ha nem találkoztál még nyílt moderekkel. Voltam magyar klánban, ahol mondta, hogy xmodeozom. Aztán támadás közben kikapcsolt a telója, mert lemerült. Legalább a lootot nem kapta meg
. A nagy nyomásra pedig annyit mondok, hogy ha galadon csak 1x 1 fél perces videót csinálna az xmode ellen, akkor a supercell legalább annyit mondana: megpróbáljuk. Max beperelik az xmodeot, és a samu vs. apple cikkek mellé lenne új téma
-
capulet75
addikt
válasz
HaliHUN #2941 üzenetére
Vannak (vagy lesznek) algoritmusok amik kiszűr(het)ik a valószínűtlen támadásokat. Az ilyen dolgok ellen nehéz hatékonyan fellépni, de mivel a coc napi dollármilliókat termel, ezért gondolom logikus lépés lesz a csíterek szűrése mert ha elmennek a játékosok az nagyon nem lesz jó a cégnek.
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #2874 üzenetére
a loon az mit takar nálad? baloon? valk? =valkyrie=baltás ribi?....drag?=dragon=sari?
igen a wizi archer duo a legjobb lentre föntre lő meg a minion csak abbol is ugye 4-5ös a faja.
valkyrie esetleg nagyon jo még....csakhát ha sarival jönnek....necces..el kell érni ne merjenek azzal.. azért éppeszű ember 3db 6os airdef ellen nem indul neki sarival mert az boritékolhato 3* nem lesz.jo ha nem is megy arra hanem a cél az 1* akkor jo lehet esetleg a 2.
u.i.:éjjel egy full th8 nekemjött hát mit ne mondjak 2*ra simán begyalázott és a darkot elvitte....
ez a darkelvitle hogy müxik? th9 felezi a elvihető dark.ot ha th8at támad? -
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #2872 üzenetére
az kemény...akkor én nem szolok semmit...direkt keresem az aranyorientált lootokat.
nyugi éjjelre én is berakok 4 pekkát, a spell persze folyamatosna emgy ez nem kérdés.
a war donate nem viszi....most archer az semmi...wizi se sok...witchet ti szoktatok szorni?...sari annyira nem nyerő már annyira...
nekem ilyen 1500-2000 a donate.om.ezek mellett ragad be, és kb az 1/4e darkos.... kéne 2db labor avgy 2db spellfactory....ha rámennék a dark.ra az is beragadna. direkt szorom....3-4 ribi 10 minion/attack, éjjelente 2 golem...
a rohadt falazást miért vették el. -
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #2864 üzenetére
na faja.
hát akkor igen, elnézve a faludat elég huzos, szerintem friss th10ek ellen is pariban vagy bőven.1-2*ra.
nekünk első 8-10 szokott th9 lenni többi mind th8.2867>>nálunk aig van th7es már aki van amxolás végefel tart és jaja hozzák a csillagokat.
2868>>hát elég örültséget csinál de ha őt ez érdekli.....
2869>>megprobáltam felmenni én is az 1000 gem miatt masterba. 2100nál elfogyott a türelmem...megvettem. -
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #2856 üzenetére
annyi idő alatt tud találni csak?
nekünk 15-20 perc alatt talál.nem állitom le most is nyomikat adott pedig 20 perc tuti volt.mi is ma este leszünk lvl2esek.ez a 15perces request szimpi.
a donate refound is. a többi annyira nem nagy show.sokára elérhető.
megnéztem ezta linket.
azt hittme értem a rendszert de rá kellett jöjjek nem.
most akkor rendes játékba és cw házba adott.at is visszatériti? darkosokat is?
(igen még mindig nem értek angolul,google forditó meg xarul csinálja.)nekem eza 2 a szimpi.
-
dragonfx
veterán
válasz
HaliHUN #2818 üzenetére
hát ez angy respect miota avyg th8ba hogy ennyire kifulloztad?
csak egy elriasztó info...
tegnap este volt benne 2.4M aranyam rámjött egy th8as. elvitt 150.et de 310et vihetett volna.
ma rámjött egy th10es (aranyfal, 6os ágyu, 3as airdef...stb) elvitt 30e.(jo béna volt meg szerencsével is hadilábon állt) de összesem 158at vihetett volna a 3.7M.ből....
nagyon durván megnyírja a th a loot.ot...2817>>jogos. de a co.k is tudnak ugyanugy cw.t inditnai mitn update előtt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest