Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
CCNA képesítést akarok szerezni, erről lenne pár kérdésem. Mivel munka (24/7 műszak) mellett csinálnám, ezért érdekelne, hogy távoktatás keretében, vagy saját magam fel tudok-e készülni rá, vagy mindenképpen tanfolyam kellene? Ha mégis van távoktatás, akkor hol? Nézegettem tanfolyamárakat, még ezt is kibírnám, de félek, hogy a folyamatos műszak miatt nem mindig lenne rá időm (a CCNA lenne a kiugrási lehetőség a műszakozásból
). Másik kérdésem, hogy Székesfehérváron van-e lehetőség CCNA tanfolyamra. Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán találtam régebbi bejegyzést, de semmi új infó nincs. Ha valakinek van, azt nagyon megköszönném.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest