- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
CCNA képesítést akarok szerezni, erről lenne pár kérdésem. Mivel munka (24/7 műszak) mellett csinálnám, ezért érdekelne, hogy távoktatás keretében, vagy saját magam fel tudok-e készülni rá, vagy mindenképpen tanfolyam kellene? Ha mégis van távoktatás, akkor hol? Nézegettem tanfolyamárakat, még ezt is kibírnám, de félek, hogy a folyamatos műszak miatt nem mindig lenne rá időm (a CCNA lenne a kiugrási lehetőség a műszakozásból
). Másik kérdésem, hogy Székesfehérváron van-e lehetőség CCNA tanfolyamra. Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán találtam régebbi bejegyzést, de semmi új infó nincs. Ha valakinek van, azt nagyon megköszönném.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest