Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtzion
csendes tag
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Hát az UTP kábel egy csavart érpáras kábel, ált rézből, különböző színű 8 kis kábel van benne, a leggyakrabban használt az otthoni hálózatokon, az Ethernet kábelek olcsóbbik fajtája (a másik az üvegszálas/optikai)
. Hát leszedtem a CCNA Discovery-t abból tanulok, igazából ez mind szép, csak elvileg még ahhoz is van egy kis előképzettséget adó rész, az IT Essentials. Azt szeretném valahogy megtalálni, ncore-on nem láttam. Azért kéne még egy kis előzetes, mert pl az ilyen oktettek, meg hálózati címzés rész, meg alhálózati maszkok már elég kínai. 
Szal olyan anyagot keresnék ami rávezetne egy kicsit a CCNA Discovery-re, és azt találtam, hogy az IT Essentials az az lenne.

Köszi előre is, ha valami jobbat tudtok mondani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Hát leszedtem a CCNA Discovery-t abból tanulok, igazából ez mind szép, csak elvileg még ahhoz is van egy kis előképzettséget adó rész, az IT Essentials. Azt szeretném valahogy megtalálni, ncore-on nem láttam. Azért kéne még egy kis előzetes, mert pl az ilyen oktettek, meg hálózati címzés rész, meg alhálózati maszkok már elég kínai. 
FecoGee
crok