- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Én vagyok a hétvégi topic-ügyeletes, így nekem kell válaszolnomAttól függ, hogy mi a célod: ha csak tanulgatni akarsz és semmi komoly, akkor akár olvasható is, viszont ha VUE vizsgát is akarsz majd tenni, akkor neked ez nem lesz jó. Már elavult, szeptembertől (ugye?) új CCNA van, ami sok mindent átvett a CCNP-ből.
Arra még jó, hogy ha nem megy jól az angol, akkor megértsd valamennyire a lényeget, de sajnos olyat is fordítottak át magyarra, amit nem kellett volna. A legeslegjobb lenne, ha angol nyelvű- és már az új CCNA anyagát olvasnád. -
Cyber_Bird
senior tag
IT esentials-ban szerintem nem lesz benne. oktett 8 bit (8 darab egyes es nulla egymas utan). ennyi nem tobb alapvetoen. Kettes szamrendeszerre ha ragooglizol, lathatod, hogy miert fontos.
Hirtelen nincs otletem hol talahatnad meg. Egyebkent az utp kabeles tudasoddal mar tobbet tudsz az emberek jelentos hanyadanalHa infos alapok kellenek, szerintem tetszoleges kozepiskolai informatika elmelet konyvet ha leszedsz, nagyon nem lohetsz melle. A lenyeg, hogy ne a word excel programozas adatbazis vonalat, hanem tenyleg az elmeleti alapokat keresd meg.
-
Cyber_Bird
senior tag
En ismerek olyan kozgazdaszt, akinek van CCIE-je, szoval, minden csak erdeklodes es kitartas kerdese
Egyaltalan nem nevettseges szerintem, ne becsuld ala magad, meg minket sem, hogy kinevetunk ilyesmiert, nem az oviban vagyunk. Ha erdekel, orulunk hogy nekilatsz
Szvsz forditva is fontos lenne ( valamilyen szinten minden infosnak kene egy kis gazdasagi vonalat is tanulni), hogy jobb cegtulajok, vezetok,IT managerek, legyenek, ha ugy dontenek, hogy erre mennek tovabb a karrieruk soran.(Ha soha nem is fogjak hasznalni, akkor is jobban atlatnak nehany dontest amit pl. egy multiban a fejuk felett hoznak.)
En latatlanban azt mondom ccent kepzessel kezd, ha a halozatok erdekelnek. Ez a gyakorlatban a 100-101 cisco official certification guide-ot jelenti, na meg persze azt, hogyha valamit nem ertesz, arra ragooglizol(ha utana sem erted, kerdezel itt
). Illetve erdemes lehet elolvasni a Tannenbaum fele bibiliat, a Szamitogep halozatokat.
Ez a halozatos iranyvonal belepoje, de felteltez minimalis szintu (felhasznaloi) szamitastechnikai ismeretet.
Ha van "felesleges" penzed, erdemes lehet a ccna netacad kepzeseket megnezni, mert ott szepen elmagyarazzak, es erthetoen, az alapoktol oktatjak a dolgokat.Hogy tobbet tudjunk segiteni, jo lenne tudni, hogy milyen szinten allsz infobol.
Pl hallottal-e mar a hyperterminalrol, puttyrol, telnetrol. Esetleg angolbol mennyire vagy jo?
Felhasznaloi szinten hogy kezeled a pc-t? Esetleg tudod-e mi az az utp kabel? Be tudod-e magadnak allitani az otthoni routereden a wifi titkositast? stb stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged