Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
csucsko
üzenetére
Tapasztalataim szerint nem eltulzott.
Teljesen realis a max 1.1M sot olyanokat is ismerek akik tobbet kapnak ennel.Nyilvan a senior nalam 5 ev tapasztalattal kezdodik.
Es azt latni kell, hogy 5 ev tapasztalat nem egyenel 5x1 ev tapasztalattal azert.A piac ezeket jol be szokta arazni erzesem szerint.
-
Yeffy
veterán
válasz
csucsko
üzenetére
nem talaltam az oldalukon ezt a cikket, lehet, hogy en voltam bamba, megtenned, hogy belinkeled? megkoszonnem.
mondjuk nezem a bevagott tablazatot, tenyleg eleg erdekes - es jol hangzo - szamokat latok, bar engem a rendszer mernok (gondolom az itteni sys engineer tukorforditasa) ami erdekelhet, ebben probalom magamat elinditani - egyelore keves sikerrel.
ha ezek valos szamok, es nem csak egy ket top pesti ceg top managerenek jar, akkor akar meg alternativa is lehet, ha esetleg egyszer ugy dontok, hogy hazatantorgok.de en tovabbra is szkeptikus vagyok ezekkel az adatokkal...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Trollok komolyan
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok