- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
Szerintem a nagy többség itt a fórumon nem volt ezen a képzésen, hanem általában mindenki egyénileg tanul, a hivatalos könyvből, packet tracerrel megtámogatva. Szóval szerintem ezért nincs nagyon válasz. Magáról az ICND1 vizsgáról szerintem találsz beszámolót ha visszakeresel a fórumon, én nem tudom megítélni, hogy a modul végi vizsgához képest milyen, mert sosem voltam ilyen modul vizsgán.
Az biztos, hogy kifejezetten packet tracer feladat nincs benne, hanem lehet olyan kérdés, ahol neked be kell lépned bizonyos eszközökbe és az ott látottak alapján megválaszolni a kérdést, de nem kell neked topológiát rajzolni, kábelt kötözgetni két eszköz között, ha erre gondolsz esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest