- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Itt Tennek fel egy kerdest, mert az altalanos topikban biztos az alapoktol kezdenek el magyarazni, hogy mit kell tennem (NAT, DHCP, PPOE....), semmi kedvem vegig olvasgatni.
Ismerosomnel DigiNet van egy TpLink 741-es routerral. A sebesseg valami extrem gaz, 3/1 , pedig 200/100-as a net.
Ha atdugom a bejovo kabelt a Pc-be, akkor jon a teljes savszel, de amint beteszem a routert, jon ez a gagyi savszel. Klonoztam a MAC adresst - a Pcjet a Router wan portjara, hatha valami shaping van- de semmit nem hozott. Gondolkodtam firmware frissitesen, de a vicc az egeszben, hogy 2 honapja mukodott tokeletsen, semmi valtoztatats nem tortent azota (Diginet reszerol nemtudom, hogy volt e valami)
Mi lehet ez, talalkozott mar ilyennel valaki, akinek DigiNetje van?
Ja es nemcsak, hogy lassu, de meg is szakad a net, ha ftp-n toltesz valamit. Ha 64 kb/s re leviszem a "sebesseget" -lassusagot - akkor megy szakadas nelkul. 2 routerrel probaltam, mind2nel ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest