Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Én nem akarok neked semmi rosszat, nem tudtam, hogy ez nálad kötekedésnek számít, ha kijavítalak.
(crok-ba is "belekötnék", ha lenne rajta fogás, de az nem vetne jó fényt a ccnp-sw PDF lektorálására).
Én nem néztem eléggé át, mit írtál, mert ha egymás után írod a parancsokat prompttal, akkor abból ki lehet következtetni, hogy nem a ciscoasa(config)# promptból kell kiadni a nat parancsot (mert ugye nem csak ott lehet kiadni és ez azért nem mindegy), de elírtad, erre irányult a rá következő hozzászólásom, és én a hsz-ed után csak a sima (config)#-beli nat-ot néztem és azzal is oldottam meg végül, nem pedig az object akármi-beli nattal.
Na ebben mit talasz korrigalni valot?
Nem is keresek

Helyesírásba mindig bele lehet kötni, mindig. De az már csak partra vetett hal esete (ha már nincs mivel visszavágni, de csak hogy a másik fél ne érezze olyan jól magát, akkor jól meg lehet neki mondani, hogy írni meg tanulj meg, de az lásd második mondat ebben a bekezdésben).SAJNÁLOM, ELNÉZÉST!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Yettel topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny MINI PC/i7-14700T vPro/32GB/512GB SSD/Nvidia T400 4GB/Új
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok